Wysłany: 2013-07-05, 07:32 Pomoc blacharska - okolice Warszawy
Panowie, pora na telesfora czyli rok pojeździłem i chciałbym sie zabrać za blachy. Tylne zakola pordzewiałe (przerdzewiałe) na calej dlugości. To samo progi. Rdzy nie widać jeszcze poza oslonami (mam naklejone plastikowe) ale juz palec wchodzi na tym zagięciu. Potrzebuje pilnie blacharza w okolicach Wawy. bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam!
_________________ Warszawa/Bemowo
Santana 92' wtrysk - troche zmotany przy kupnie ale powoli go prostuje i dopieszczam :)
Ja coś takiego robiłem niedawno w Piastowie ale są chyba lepsi w okolicy np.:
WSZELKIE INFO 602-499-016 WOJ.MAZOWIECKIE JANKI-WÓLKA KOSOWSKA
NAPRAWIAMY RÓWNIEŻ ROSYJSKIE MASZYNY TERENOWE UAZ,GAZ
Byłem też u nich ceny podobne wszędzie, ale w Piastowie miałem bliżej i z 3 tygodni zrobił się jeden więc tak zostało, dzisiaj bym zrobił inaczej chyba, bo widziałem jak zrobili uazy - jak nowe z fabryki wyglądały. Nie wiem co z nimi po roku, 2 latach, ale na miejscu były fajne. Do tego resory opatulone bandażami w smarze jakimś żeby piachu nie brały.
solidna robota. Jak masz progi + nadkola to z progami jakieś 2 tys poleci bez malowania, do tego dziury w podłodze - na pewno są - więc 300-400 więcej.
Sprawdź też mocowania budy do ramy - tam też coś znajdziesz raczej...
Jak ci się nie spieszy to pogadaj też z Krzykku - facet urodził się ze spawarką w ręce! - tyle że cholera w Krośnie! 350 km ode mnie : ) Pozdrawiam Krzykku!
Jak się dogadacie to warto zrobić to z piaskowaniem, oczywiście nie w tej cenie jak wyżej, ale na parę lat będziesz lał tylko wachę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum