Wysłany: 2013-07-08, 21:42 Odciągi z linek na gałęzie.
Witam wszystkich!!! planuje montaż odciągów, prosze o rady! Sposób montażu, do czego, z czego, w jakim miejscu??? Mile widziane zdjęcia jak to wygląda u was. No i czy to faktycznie coś daje?
[ Dodano: 2013-07-08, 21:45 ]
Mam zderzak spawany z blachy pod winde i nadwozie wysoką blaszanke. na dachu mam do czego, ale z przodu???
Pomógł: 54 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 2449 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2013-07-08, 21:58
Miałem w blaszance i w cabrio- w obu przypadkach zweryfikowały się dość szybko.Prawo Marphiego mówi że jak coś ma się zepsuć to prędzej,czy później się zepsuje.
do rogów błotników... daje sporo jak jeździsz po krzaczorach bo nie walą w szybę, daje też sporą szansę na utratę dowodu przy kontroli panów w niebieskich mundurkach.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Śruba rzymska i z niej wykręć oczka, dziurka w narożniku nadkola i nakrętka od spodu.
Ja nigdy nie miałem, nie mam i mieć nie zamierzam.
Po lasach swoje się najeździłem i szyba jak cała była tak jest.
Odradzam bo po pierwsze;
Milicja się czepia (o uszkodzeniach pieszego w razie W na pasach nie wspomnę, a tam raczej prokurator nie odpuści)
A po drugie mała gałąź krzywdy szybie nie zrobi, a duża i tak powyrywa mocowania/zerwie linkę.
Ja podobnie jak Maverick jak jestem na rajdzie to zakładam i sobie chwalę - gałęzie idą po linkach i nie dość że nie uderzają w szybę to też wycieraczek nie zabiorą :). Normalnie to mam zdjęte :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum