Wysłany: 2013-07-17, 14:15 Dodatkowe zatrzaski maski
Hej, strasznie mnie wkurza podskakująca maska - zwłaszcza nie trzymana na narożnikach - myślę nad zakupem zatrzasków a'la wrangler. macie jakieś patenty albo dopasowanie, coś co fajnie "utrzyma" maskę w spokoju i będzie łatwe w otwieraniu na szybko? ewentalnie jakieś odniesienia do www/sklepu/aukcji...tudzież do odsprzednia? pozdro
Tam powinna być pod maską sprężyna regulowana śrubą - wyreguluj to przestanie trzaskać.
Ja mam dodatkowe zapinki odpustowo-tuningowe ale spełniają swoją rolę. Ale maskę mam na tyle zdefasonowaną że zamek niespecjalnie chce ją trzymać.
Jak bardzo chcesz, to mogę zrobić foto.
Tam powinna być pod maską sprężyna regulowana śrubą - wyreguluj to przestanie trzaskać.
Ja mam dodatkowe zapinki odpustowo-tuningowe ale spełniają swoją rolę. Ale maskę mam na tyle zdefasonowaną że zamek niespecjalnie chce ją trzymać.
Jak bardzo chcesz, to mogę zrobić foto.
zapodaj w wolnej chwili, może zostanie dla potomnych w sieci a i ja chętnie obczaję pozdro
Mi też strasznie telepała klapa ale znalazłem prosty sposób. Podłożyłem podkładki ok 5 mm pod te gumowe odboje na rogach maski i dałem dłuższe śrubki. Teraz klapa jak się zatrzaśnie to nie ma mowy żeby się poruszyła.
Jak biorę kejtra na spacer i lata bez smyczy i kagańca, to czarni się od razu pytają "Pan jest właścicielem tego psa" ;)
To potwierdza tylko regułę że władzy nie wolno ufać
_________________ yahoo33,
Samurai 1.6 16v - twinpower ;), Spring by Krzykku. Simex 31x10.5r15 Mosty 5.125, LR tył.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum