Wysłany: 2013-08-08, 10:42
A dlaczego Rostowski ma nie być zadowolony? Wszelkie daniny państwowe zostały uregulowane w tym schemacie. Co więcej - jakby się kontrola skarbowa pofatygowała i wybadała czy aby na pewno te opony wrzucone w koszty nadają się do firmowego "poloneza" i faktycznie koszt ma związek z uzyskaniem lub zabezpieczeniem dochodu to pewnie jeszcze by dowalili mandat skarbowy i domiar podatku, a Rostowskiemu jeszcze bardziej by się gęba śmiała.
swojego czasu w top gear, chłopaki jadąc jaguarem, rolls roycem i mini przez góry gdzieś w afryce lub azji, mieli założone simexy, więc dlaczego nie miałby być zamontowane w polonezie, skoro dojazd do klienta jest niemożliwy na zwykłych oponach szosowych
Wysłany: 2013-08-08, 11:40
a czy ja mówię, że nie jest możliwe uzasadnienie związku takiego kosztu z przychodem? :) ważne by urzędnik nie poczuł, że się z niego głupa robi... zresztą chyba nikt nie lubi jak się z niego głupa robi.
jak ktoś chce silverstony prawie jak nowe 31 cali 10.5 /15 razem z super felgami alu od vitary plus dystansami za jedyne 2300zł to pisać na priv bo mój dobry znajomy ma takie, ,
co do cen to takie normalne na allegro po tyle też są )
Bo nie ma . To że są wystawione to jedno . A spróbuj zadzwonic i sie spytac :) Fingil dobre ceny ... mozna prze ciebie kupic? za jakąs dobra fflaszeczke?
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 29 Sie 2010 Posty: 120 Skąd: WAŁBRZYCH/jawor
Wysłany: 2013-08-08, 21:05
to są ceny w jakich ja kupuję, wysyłka od 3 opon do mnie jest bezpłatna, natomiast ja muszę zapłacić kuriera wysyłając dalej w świat, kurier zaprzyjaźniony do 30kg, 20pln
[ Dodano: 2013-08-08, 21:07 ]
Kamilson napisał/a:
Fingil dobre ceny ... mozna prze ciebie kupic? za jakąs dobra fflaszeczke?
nie spożywam Alkoholu
_________________ Ludzie dzielą się na czystych i zadowolonych
www.sudetyoffroad.pl
35 cali na felgę 15 niema nigdzie nowych i tak naprawde nie wiadomo czy będą w tym roku ja do swojego 35 nie zakładam tylko 33 cale ale to na spokojnie, 35 cali szuka mój znajomy juz ze 2 miesiace szuka i nic nie ma na 16 felgę są
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum