mam pytanko do osób które już pewnie nie raz walczyły z przednimi drążkami, ja już trzy razy prostowałem drążek ten z przekładni do drążek poprzecznego, jak założyłem go całkiem prostego to na nierównościach mało mi nadgarstków nie połamało od kierownicy, a jk go powyginałem w lekką "S" to jest fajnie z układem kiery nie wyrywa przy przyspieszaniu hamowaniu czy jeździe po dużych nierównościach itp, ale za to teraz go cały czas wyginam.
I teraz pytanie ma kto jaki patent na ten drążek co by go uchronić przed wyginaniem może jakaś ciekawa konstrukcja inaczej puszczony lub co takiego? mile widziane fotki
Polecam przerzucić drążek wyżej, zakup wąsy od merca w123 lub w126 i przykręć do zwrotnic... mi się udało kupić 2 za 40zł, problem z waleniem drążkiem w pniaczki się skończy.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Polecam przerzucić drążek wyżej, zakup wąsy od merca w123 lub w126 i przykręć do zwrotnic... mi się udało kupić 2 za 40zł, problem z waleniem drążkiem w pniaczki się skończy.
heh gdzieś tu wyczytałem, że z w124 to już teraz nie wiem jakie , ale widziałem gdzieś fotki tej przeróbki i fakt drążki są wyżej fajnie by było i u mnie tak przerobić, tylko teraz trzeba uściślić od jakiego modelu? mam szukać
szukaj zwrotnic od w126 czy tam 123, jak widzisz ze są wąsy to dzwoń i pytaj czy odkręcą i wyślą same wąsy... jak będziesz szukał wąsów to gwarantuje Ci, że zapłacisz co najmniej 3x więcej ;) wąsami handlują Ci co wiedzą o co chodzi.
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum