Pytanko- czy posiada ktoś z Was schematy, rysynki tech itp PTO do Samca ? Mam dostęp do obrabiarek, tokarek CNC, specjalistycznych stopów stali i naszło mnie byc spróbować coś skleić, tylko musiał bym posiadac troche info na ten temat. Pomożecie ? :) Odwdzięczę się :)
Pytanko- czy posiada ktoś z Was schematy, rysynki tech itp PTO do Samca ? Mam dostęp do obrabiarek, tokarek CNC, specjalistycznych stopów stali i naszło mnie byc spróbować coś skleić, tylko musiał bym posiadac troche info na ten temat. Pomożecie ? :) Odwdzięczę się :)
Jak ktoś ma zrobioną dokumentację CADowską elementów PTO, to z tego żyje i raczej nie udostępni
A jeżeli masz dostęp do tego co piszesz, to zrób kilka egzemplarzy blokady i/lub półosie, a zarobisz na gotowe PTO i jeszcze parę rzeczy do tego
Kozacy, co rok temu anonsowali takie blokady, jakoś przycichli...
no jeszcze musisz zastanowić się jakie to pto chcesz zrobić :)
Generalnie my mamy wzór malezyjski i do wykonania potrzebna jest tylko tokarka ;)
Jak potrzebujesz to śmialo dawaj znak to Ci sprzedamy ;)
a chodzi duzo lepiej niż te kombinowane samemu :)
[ Dodano: 2013-10-03, 09:34 ]
kostuch napisał/a:
MaciekK napisał/a:
Jak ktoś ma zrobioną dokumentację CADowską elementów PTO, to z tego żyje i raczej nie udostępni
A jeżeli masz dostęp do tego co piszesz, to zrób kilka egzemplarzy blokady i/lub półosie, a zarobisz na gotowe PTO i jeszcze parę rzeczy do tego
Kozacy, co rok temu anonsowali takie blokady, jakoś przycichli...
Półosie już testujemy ;) na razie 35 cali i 120 km dają radę ;)
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum