Witam wszystkich,
chce rozpocząć swoja przygode z samurajem i dlatego postanowilem do Was dołączyć,
nie mam praktycznie zadnego doświadczenia ale za to mega checi taplania sie w błocie
licze na pomoc z Waszej strony i z góry dzieki za nia!
Jak już kupie Suzi to napewno sie nią pochwale ale najpierw bedziecie "musieli " mi troche doradzić
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-10-15, 08:55 ]
Witam wszystkich,
chce rozpocząć swoja przygode z samurajem i dlatego postanowilem do Was dołączyć,
nie mam praktycznie zadnego doświadczenia ale za to mega checi taplania sie w błocie
Jak już kupie Suzi to napewno sie nią pochwale ale najpierw bedziecie "musieli " mi troche doradzić
Pozdrawiam Artur
Witam wszystkich,
Pozdrawiam Artur
Witam wszystkich,
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Paź 2013 Posty: 189 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-10-21, 20:08
witam wszystkich serdecznie
Jestem nowym posiadaczem starego samuraja /97r/ ze zrobionym kompletnie zawieszeniem wersja cabrio
Mam nadzieję pobyć dłużej na tym forum
zaliczyłem na razie lekkie łączki i błotka
ale sie wyrobię
SIEMANKO WITAM WSZYSTKICH POZYTYWNIE ZAKRĘCONYCH
Zarejestrowałem się na "WASZYM" forum ze względu na fakt iż planuję zakup samuraja, i nie chciał bym powielać błędów "raczkujących w off roadzie"
dla tego też zamierzam przestudiować wasze forum celem przyswojenia wiedzy na temat zakupu odpowiedniego auta i nie wpierdzielenie się w nie potrzebne koszty i tu też pozwolę sobie od czasu do czasu po zawracać gitarę Wam linkami i innymi pytaniami na temat zakupu odpowiedniego egzemplarza .
Witam. Po raz pierwszy na forum, zdesperowany po wielu ambitnych poradach... i nie zapoznalem sie z zasadami za co wielkie sorry. Posiadam samka od paru lat ale wielkie problemy po drodze spowodowaly brak czasu itp aby zajac sie tem wlasciwie. Pozdrawiam Andrzej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum