Czasu nie miałem rewelacyjnego, ale też nie miałem spinki bo i tak byłem zdyskwalifikowany.
Ja miałem 5.28. Ale czasy w okolicach 4 minut były realne, ale te 3 minutowe były robione na skróty.
Co do trudności to trudno powiedzieć. Było parę miejsc, że jak by sie postarał to można się zrolować. Były dwa piaszczyste podjazdy, i z dużym kontem rampowym tu się wieszały długie samochody.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Wysłany: 2013-10-29, 17:34
sokratesb napisał/a:
Ja bym przejechał szybciej...
Trasa nie wydaje się specjalnie trudna. Seryjnym Samim dałoby radę chyba, nie?
nie była specjalnie trudna i da się przejechać dużo szybciej, nawet seryjnym ale nie za pierwszym razem. Były ciasne nawrotki za górkami itp więc ciągle się zastanawiałem gdzie jechać... jakby tak przejechał kilka razy trasę można by spokojnie zrobić w granicach 3min
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum