Witam , mam problem , poniewaz poszukuje swiatel pozycyjnych(przednich) i kierunkowskazów (przednich) w jednej czesci , i takie zeby byly jak najmniejsze , czy ktos sie orientuje czy w ogole takie sa? a jak tak to prosze o linka
( samuraj jest po duzych zmianach , caly przód jest zmieniony , dlatego prosze nie pisac ze mam uzyc tych kierunkow , pozycyjnych ze starego samuraja bo one sa za duze.)
Link - to chyba jedne z najmniejszych zespolonych.
Miałem takie swego czasu w suzie, trochę w nich gniły styki
Dwa sezony wytrzymałem z takimi.
Gniją tak, że złączki są jednarozowe.
Najlepiej pozycje wsadzić do głównych lamp i dać osobno same kierunki - można znaleźć zgrabne.
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2013-11-02, 20:03
kostuch napisał/a:
Dwa sezony wytrzymałem z takimi.
Gniją tak, że złączki są jednarozowe.
Najlepiej pozycje wsadzić do głównych lamp i dać osobno same kierunki - można znaleźć zgrabne.
I tak też uczyniłem - reflektory od golfa I z pozycjami i kierunki również od wspomnianego - małe, ale mieszczą przepisowe żarówki 21W.
o wielkie dzieki :) a masz moze linka do takich? /dalem ci "pomogl" :)
Nie, ja pierdziele w zyciu bym sie nie spodziewal,ze taki zaszczyt mnie kopnie Ciesze sie,ze przy mej niklej wiedzy moglem pomoc...
Wiecej info dostaniesz od sami111 kontakt http://samurai.org.pl/pro...ofile&u=400[/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum