Byłem tam w sumie to tylko kilka ciekawych przerobionych aut ze dwie może cztery suzuki, niezłe hostessy :D Super klimat dużo ludzi z pasją, jakieś nowości, trochę fajnych gadżetów
jak wyjeżdżałem widziałem Moziembla :D miło było kogoś zobaczyć z forum :D
_________________ BYŁ : Suzuki SJ50V, 1.3 gaźnik, kibel rura, lekko ruszony, ruda tu i tam.
JEST : Isuzu Trooper, 2.8td, snorkel stalówka, 33", silnik bliżej niż dalej, parę ognisk korozji
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2013-11-17, 19:56
jasiek napisał/a:
Byłem tam w sumie to tylko kilka ciekawych przerobionych aut ze dwie może cztery suzuki, niezłe hostessy :D Super klimat dużo ludzi z pasją, jakieś nowości, trochę fajnych gadżetów
jak wyjeżdżałem widziałem Moziembla :D miło było kogoś zobaczyć z forum :D
Hejka - ja też widziałem Moziembla oraz Mavericka i Zajxta...... a hostessy super te czarnule w krótkich mini ....woow.
Posiedziałem trochę w rajdwym Unimogu - bajka.
Wysłany: 2013-11-17, 20:06
w Unimogu wszystko było tak spasowane, że jak mnie wessało w kubełek to miałem problemy z wyjściem.... nigdy nie siedziałem w Unimogu ale wrażenie było takie jak by ci się szyba zaczynała się od stóp po sam dach.
MAN TGA Barana był niestety zamknięty
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2013-11-17, 21:41
Ja chyba za wcześnie byłem, bo nikogo z forum nie spotkałem, jak wylazłem, to widziałem tylko suzę Moziembla.
Natomiast trochę dziwi fakt, że tak naprawdę niezbyt wiele firm związanych z szeroko pojętą branżą o-r się wystawiało, gdyby nie prywatne fury, to wręcz wiałoby pustką
Wysłany: 2013-11-17, 21:56
Didymos - tośmy się mineli ja byłem gdzieś tak od 12:45 do 14:15
Trudno było fury Moziembla nie zauważyć.... tarasowała główne wejście
Mnie dziady skasowali za parking podziemny.
Zdjęć dużo nie robiłem bo z rodziną byłem ale hostessy były naprawdę super.... czarnule o przepraszam brunetki były super ale mega kobitka była w stoisku jakiegoś banku zaraz przy wejściu ..... taki rozmiar lekko Large ale jeansy miała obłędnie "dopasowane"
Wiedzę że mojego Złomka zrobiliście sobie punkt odniesienia czasowego. Znaczy targi dzieliły się na dwie ery przed moim przybyciem o po moim przybyciu :) :) :)
Co do hostess to albo chłopaki jesteście wyposzczeni :) :) :) albo Ja się starzeje bo laski były takie sobie, dupy nie urywały zresztą czegoś inne tez nie :) :) :)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 348 Skąd: WD i WWL
Wysłany: 2013-11-20, 21:25
Zrobiłem 170 zdjęć ale świnek na żadnym nie ma widocznie nie były ważne
_________________ Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin z lodem rozwala mózg. Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Wysłany: 2013-11-21, 01:03
Nie no żarty żartami, ale określenie per "świnka" mi do kobiety zupełnie nie pasuje. Po części biorę to rozluźnienie obyczajów również na swoje sumienie bo sam się "luzuję" ostatnio dość często na skwerze, ale trzymajmy Pany jakiś poziom, co Wy na to? :)
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum