Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2013-11-25, 23:22
steve87 napisał/a:
;-) a tak na oko jakie wysokie?
Metrówka w garść i do dzieła.
Odbój musisz dobrać tak, żeby wcześniej most zatrzymywał się na nim, a nie na amortyzatorze, ale też tak, żeby nie ograniczyć sobie niepotrzebnie skoku zawieszenia.
_________________ Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin z lodem rozwala mózg. Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Wysłany: 2013-11-26, 14:27
no bo tak jest. Taki gumowy stożek na takim półksiężycu blaszanym i ten półksiężyc blaszany na moście przez cybanty. Może masz motnięte tak, że odbój masz od góry w tym miejscu gdzie ten oryginalny uderza.
Po mojemu bez różnicy byle robił swoją robotę.
Coś takiego tylku tutaj jest całość z poli... a w oryginale ta podstawa półksiężycowa jest blaszana.
[ Dodano: 2013-11-26, 22:58 ]
Fachowo Ci tego nie ocenię, ale wydaje się, że rolę swoją spełni i wieszaka nie przewinie do środka. U mnie chyba ten antywywijak fabryczny jest trochę bardziej przy wieszaku tak, że trzyma go nieco bardziej w pionie, ale to może złudzenie na foto. Niech koledzy bardziej obeznani się wypowiedzą.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum