nie mówię że wszystkie były piękne na wszystkie hostessy widziałem ze dwie może 3 takie rozsądne ale młody jestem może się nie znam Co by nie było samochody ładne i w sumie na 30 min oglądania potem już nuda trochę mi doskwierała
_________________ BYŁ : Suzuki SJ50V, 1.3 gaźnik, kibel rura, lekko ruszony, ruda tu i tam.
JEST : Isuzu Trooper, 2.8td, snorkel stalówka, 33", silnik bliżej niż dalej, parę ognisk korozji
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-11-21, 20:06
Ogólnie to żeby każde auto dokładnie obejrzeć i pogadać chociaż chwilę z właścicielem to faktycznie można by cały dzień siedzieć - ale jak tam same Patrole to nie ma co aut oglądać Jedyne co to właściciele spoko, a hostessy jakieś super nie były - ale to każdy ma inny gust
Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 348 Skąd: WD i WWL
Wysłany: 2013-11-28, 22:56
Powaliłeś mnie Sam
_________________ Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin z lodem rozwala mózg. Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum