Jakby ktoś był zainteresowany to pojawiła się fajna nakleja na samuraia :) sam mam i gorąco polecam. Jutro wrzuce foty z naklejka na samochodzie :)
http://odjazdowenaklejki....uraj-15cm-biala
_________________ Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
_________________ Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Okres przedświąteczny, więc pewnie Poczta nie wyrabia ;(
hehe chyba wszyscy ją będą mieć bo ja też zamówiłem w zeszłym tygodniu ale jeszcze nie dotarła. Napisałem że chcę czarną , gorzej jak przyślą białą Najwyżej ja na koło przykleja tylko czy będzie trzymać do tego skaju?
Przyszła błyskawicznie, a dziś korzystając z idealnej pogody, wylądowała na swoim miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum