Pytanie do kolegów z okolic Warszawy, potrzebuje pożyczyć obudowę od reduktora, odwdzięczę się prototypem uchwytu, a jeśli byście mieli jeszcze oryginalne łapy to było by super.
Nie ukrywam nie chce mi się zdejmować swojego i rozbierać. Oddam po odrysowaniu.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Moziembl, mam już łapy na wierzchu, zdjęte są z auta.
Mogę wrzucić do bagażnika i jak będziesz przejazdem w moim stronach to Ci podam.
Super Ci to wyszło.
_________________ SWAP - 1.6 Baleno 16V, opona 32 calekopia Simex, SPRING, hudrauliczny zawór jako ręczny, wspomaganie: chłodnica na pace 205 + dodatkowy wentylator, blokada przód + wzmocnione półosie i przeguby, miniklatka - kolejność dowolna.
moziembl, masz zamiar robić większą ilość tych wzmocnień? Czy to jakieś jednostkowe sztuki, pytam bo nie chce by doszło do takiej sytuacji, gdzie poświęcę swój czas i pieniądze dla ogółu a Ty mnie uprzedzisz i jedyne co z tego będę miał to strata czasu ;)
Chciałbym to wyjaśnić teraz by się z tym na darmo nie pierdzielić, rysować, jeździć po firmach, wycinać, poprawiać...
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Slavok sam mnie zainspirowałeś, zamierzam dokończyć projekt, przetestować na Maveriku i Sobie i jeśli będą chętni to sprzedać parę sztuk. Ale masowej produkcji na pewno nie otworze, bo nie mam na to czasu.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-01-14, 14:51
A tak z ciekawość bo nikt nie poruszył tej kwestii, przy tej kołysce planujecie wzmocnienie miejsc mocowań na ramie? Bo jednak ta kołyska w porównaniu do fabrycznych łap to kawał skur***a
Coś takiego jak tutaj:
http://www.trailtough.com...emart&Itemid=53
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum