Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-12-20, 20:01
Lexx, filmik i dystansy moje. Z luźnym kołem nie latałem, materiał też ok, ale użycie zwykłej śruby która w dodatku ma pełny gwint jako szpilki to bardzo słaby wybór...
Czyli dystansow z alledrogo nie polecacie..
To ebay czy gdzies w pl dostane te o ktorych mowa?jak dobrze mysle to w tych"dobrych"szpilki sa wsadzane i klinuja sie?chcialbym 30 mm zalozyc..
_________________ Silnik 1.8 IS BMW,przełożony wieszak zaa przednią oś, OME,+dłuższe wieszaki,
Wzmocnione pochwy.
Hampel jimmy
Wały wzmocnione
Blokada tył ARB,Lekkie felgi, opona AT 31
Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 20 Kwi 2012 Posty: 1030 Skąd: Bristol UK
Wysłany: 2013-12-20, 21:05
Ja kupilem na ebaju prawie rok temu uzywki chyba eibach za 55 funtow i nie moge jak na razie zlego slowa o nich powiedziec.
Jakby co to moge pomoc z tania wysykla do Polski z UK
Lexx, filmik i dystansy moje. Z luźnym kołem nie latałem, materiał też ok, ale użycie zwykłej śruby która w dodatku ma pełny gwint jako szpilki to bardzo słaby wybór...
Wrzuć zdjęcie jak dystans wygląda z drugiej strony. Może dałoby się zastosować szpilki, zamiast tych śrub. Szpilki występują z różną wielkością radełka, więc jest szansa, że taka operacja się powiedzie.
A co Panowie powiecie o dystasach sparco?
http://www.rallyshop.v10....rai,p16608.html
drogie!!! a;e może bardzej opłacalne niż te z filmiku zamieszczonego przez kolege wcześniej...
Mam sporo moco to wolałbym po pół roku nie wymieniać dystansów...
_________________ Silnik 1.8 IS BMW,przełożony wieszak zaa przednią oś, OME,+dłuższe wieszaki,
Wzmocnione pochwy.
Hampel jimmy
Wały wzmocnione
Blokada tył ARB,Lekkie felgi, opona AT 31
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-01-10, 00:27
jeżu napisał/a:
Maror napisał/a:
Wrzuć zdjęcie jak dystans wygląda z drugiej strony. Może dałoby się zastosować szpilki, zamiast tych śrub. Szpilki występują z różną wielkością radełka, więc jest szansa, że taka operacja się powiedzie.
Hej, sorry ale dopiero teraz zobaczyłem Twojego posta. Myślę że dało by radę, postaram się wrzucić fotkę.
A co do dystansów Sparco to nie słyszałem żeby ktoś z nich korzystał Ale powinny być ok z racji renomy marki.
Możesz też sprowadzić z USA Spidertraxy - http://www.spidertrax.com...2&category=9972
Przeczytałem cały temat i mam pytanie... czy taki zestaw spełnia wymagania poruszone w tekście (bo mi wygląda no to, że tak), a do tego cena do przełknięcia
- jest wypuszczone do góry centrowanie podobne jak ma piasta (żeby felga nie "wisiała" na szpilkach)
- szpilki wciągane, osadzone na wieloklinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum