a ja nie mam końcowego wydechu tylko środkowy i rura wydechowa w połowie skrócona, szczerze mówiąc myślę żeby wstawić tylko strumienice i wydech wyprowadzić z tyłu
_________________ BYŁ : Suzuki SJ50V, 1.3 gaźnik, kibel rura, lekko ruszony, ruda tu i tam.
JEST : Isuzu Trooper, 2.8td, snorkel stalówka, 33", silnik bliżej niż dalej, parę ognisk korozji
Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Gru 2010 Posty: 1476 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2014-01-16, 15:38
Jak kupiłem swojego to wydech kończył się zaraz za katalizatorem. Masakra się jechało z Wrocławia do Zielonej Góry. Pedał w deche i po wyjściu na miejscu nic nie słyszałem bo tak głośno było w trasie.
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2014-01-16, 22:19
Przepisy mówią o max dopuszczalnym hałasie i o tym, że wylot wydechu nie może być skierowany w prawą stronę.
Drugie kryterium taki wydech spełnia bezproblemowo, wystarczy jeszcze spełnić pierwsze, co by nie buraczyć ryczącym wydechem i już jest legalnie
witam kolegów podłacze sie pod temat a jak to sie ma silnik 1.6 v8 z vitary i orginał wydech samuraj . srednica na pewno jest mniejsza czy to nie przytrzymuje mojej bestji bo coraz czesciej mam takie przemyslenia .bede wdzieczny za pomoc i wiedze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum