Ujeżdżam maszynę od dwóch lat... W tym czasie przyszedł silnik 1,6 TD, zawias OME, zmiana koloru na jedyny słuszny, remonty wałów i mostów i tak dalej. Suzuka służy mi do wszystkiego, innego samochodu nie posiadam. Pali od 6 do 8,5 litra ropy, na dynamikę absolutnie nie mogę narzekać. Na zdjęciu akurat na malutkich zimówkach, słuszne koła leżą w szopie.
samurai.jpg
Plik ściągnięto 262 raz(y) 129,38 KB
_________________ Jimny M16A
Samurai 1,6 TD odszedł
Jak nie muszę, to do wody nie wjeżdżam. Czasami jednak trzeba pokonać bród. Nie ma z tym żadnych problemów, jednak zawsze profilaktycznie przed wjazdem do wody stoję trochę na wolnych obrotach, żeby turbina nie była zbyt gorąca.
_________________ Jimny M16A
Samurai 1,6 TD odszedł
Ładny jest ten chromowany kangur. No i zapach masz pod lusterkiem :D:D Naprawdę ładny samurajec. Aż szkoda go motać :) Ja bym mu chyba założył chrom 18' na niskiej gumie i rzucił na glebę. Airride'a zrobić :D
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
do hardcorowego użytkowania jeszcze nie używany ale zamierzam go trochę "dotrzeć"
liczę na małą pomoc szacownych kolegów w tej kwestii, kiedy jakiś rajd bądź zjazd byłby organizowany, z chęcią zobaczyłbym więcej tych cudeniek, bo u nas w Wawie to jeździ ich jak na lekarstwo
juz tydzien chory, ale suzi odebral brat od mechanika
patrze na nia i tesknie , tesknie i patrzę
ps. a u nas tyle sniegu , ze hohho
robi sie troche bulwarówka, ale musze miec duzo swiatla jak jezdze po plazy, po kolorze piasku wiem gdzie jest sucho a gdzie mokro, no i oczywiscie sciagam tablice i dzida.
Mój rezultat 4 poscigi
mundurowi...
tak jakby plaza byla tylko ich
P1040496.JPG
Plik ściągnięto 264 raz(y) 159,77 KB
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum