Wiek: 49 Dołączył: 31 Maj 2013 Posty: 211 Skąd: Okolice Warszawy
Wysłany: 2014-01-30, 19:05 SJ413 kolegi Warzywo z poza forum
Myślę że warto pokazać ten egzemplarz .Jak do nas trafił po zakupie 5000zł był w opłakanym stanie (sito to mało powiedziane. Nawet buda z ramy odpadała) SJ413 1.3 87r. niestety nie mam zdjęć po zakupie.
Kolega Warzywo który nie jest forumowiczem ma plan ogarnąć go na oryginał. Aktualnie po naprawach blacharskich i lakierowaniu wygląda tak co wy na to.
Ja tam zawsze doceniam próby przywrócenia do życia wszelkich aut.
Fajny kolor na tym samcu ;) no i pytanie, kiedy premiera?
_________________ Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
O to sporo czasu kolega ma na dłubanie ;) no i zawsze dach nad głową...
Jak mnie wkur.. brak garażu, a pod blokiem to sobie mogę wunderbauma wymienic co najwyzej :(
_________________ Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
No już niedługo do nowego garażu się przeniosę 60m2 tylko dla mnie ogrzewanie kanał wszystko w płytkach i dobre oświetlenie . Maverick widział luksusy
60m2? Nie denerwuj mnie.... Mieszkanie mam mniejsze
No, no, no, yenko, luknij no. :D
[ Dodano: 2014-01-30, 22:37 ]
Ale faktycznie, piękny jest. Takie cacuszko.
Aż się prosi w dniu premiery trochę go podtopić ;) NIe za mocno, tak pod klamki
Fakt, mały Ale czy dobrze widzę - brak kanału? Chyba że w planach podnośnik? Qrcze majac takie miejsce do dłubania mógłbym z niego nie wychodzić ;)
Wolę nie pytac, ile m2 ma chatka
Życze szybkiego ukończenia budowy. Parapet mam już uszykowany
Wysłany: 2014-01-31, 22:02
Kanał jest po prawo przykryty 4,50. długi i na 1m. szeroki przygotowany pod mały podnośnik hydrauliczny na szynach. Cała chata ma 250m plus dwa tarasy jeden 60m drugi 30m. W planach mam dostawić jeszcze z boku garaż na podnośnik kolumnowy . Bo nie pomieszczę miejsca do lakierowania przygotowania i mechaniki razem nawet to nie bardzo pasuje. Co do parapetówy to planowany jest zjazd znajomych i najpierw polecimy po upalać wkoło komina a potem balet ile dni tego nikt nie wie. a skład będzie zacny Rescu Offroad Team Seba i Bogu, Duszno Team z Perłą jako grajkiem ,Biadała Team, i jeszcze parę znanych osobistości z środowiska i zapewne koledzy z forum miejsca jest auta też jest gdzie postawić
Ostatnio zmieniony przez Pączek 2014-01-31, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Kanał jest po prawo przykryty 4,50. długi i na 1m. szeroki przygotowany pod mały podnośnik hydrauliczny na szynach. Cała chata ma 250m plus dwa tarasy jeden 60m drugi 30m. W planach mam dostawić jeszcze z boku garaż na podnośnik kolumnowy . Bo nie pomieszczę miejsca do lakierowania przygotowania i mechaniki razem nawet to nie bardzo pasuje
Już Ci zazdroszczę, ale tylko powierzchni użytkowej. NIe chce widzieć faktur za prąd i opał ;)
Wysłany: 2014-01-31, 22:11
Spoko Kocił C.O zrobił kolega Marcin Biadała Biadała Team jest producentem więc zrobił to co ma u siebie i sprawdzone Ekogroszek i drugie palenisko na wszystko inne z rusztem wodnym do tego solary jako uzupełnienie cało roczne. Co do prądu to zamierzam postawić mini wiatrak z dotacji więc spokojnie damy radę .
Ostatnio zmieniony przez Pączek 2014-01-31, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2014-01-31, 22:17
Sokrates zależy co zakładasz mam teraz założone i naprawdę jest ok pod warunkiem że zakładasz próżniowe rurowe a nie panelowe . Na tych co mam późną jesienią i wczesną wiosna wspomagam ogrzewanie nawet . Wszystko zależy od solar i zestawu Aktualnie zestaw co bedę zakładał koszt 9200zł minus dotacji 2000zł zbiornik narazie 200L i dwie solary firmy Watt próżniowe rurki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum