Pomógł: 8 razy Wiek: 27 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 1497 Skąd: Kwilcz/Poznań
Wysłany: 2014-01-31, 22:56
Jeżeli chodzi o panele, to mógłbym wypytać się mojego ojca - On zakładał to przez parę miesięcy w Belgii - Tam jest więcej słońca i nawet tam opłacało się to tylko przy dofinansowaniu. Z tego co wiem, to przy optymistycznej wersji, w Polsce nie ma szans się ta inwestycja zwrócić. Jak Cię to interesuję to mogę tatula wypytać.
Wiek: 49 Dołączył: 31 Maj 2013 Posty: 211 Skąd: Okolice Warszawy
Wysłany: 2014-01-31, 23:04
możesz zapytać Ja zakładam firmy Watt próżniowe mam takie teraz w domu i nie narzekam zbiornik 200L dwie wężownice oczywiście dofinansowanie z funduszu środowiska dostaje.
ładnie wygląda, ciekawie wyglądają też progi pod Hi-lift, miałbym proźbę czy mógłbyś zrobić mi zdjęcia jak są mocowane lub coś tego typu? chciałbym u siebie właśnie zrobić tylko nie mam weny jak to zamocować i z jakich materiałów to zrobić .. Pozdrawiam :)
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2014-02-20, 14:14
maciek111 napisał/a:
nada się to pod hi-lifta?
po to jest to stworzone panie :D
Ja mam podobnie zamocowany, ale zrobiłem z profila, daje radę, jest dziecinnie proste w montażu
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum