a ile wytrzymują łożyska i jak sie tym jeździ mam na myśli kierowanie masz wspomaganie?
Lozyska kol z przodu maja sie w takim zestawieniu niezle, padaja lozyska zwrotnicy i lozyska tylnych kol, do tego mi sie zdarzylo ukrzywic dwie oski z tylu jak przejechalem rajd bez lozysk
mi generalnie też się posypały łożyska tylnych piast, a łożyska przednich zwrotnic też już robiłem, wspomagania nie mam tylko amor skrętu z jeepa, po asfalcie się prowadzi gorzej niż na resorach, ale za to w terenie to rewelacja :)
Tylne obok, przednie pod jesli to ma skrecac, ale nawet sie nie wyglupiaj z mostami od 410, sprzedaj jesli jeszcze sie do czegos nadaja i kup szerokie, kolega Pacmano bedzie swoje sprzedawal niedlugo, niepordzewiale, niewyjace itp
suke zawiozłem na kuracje po zabiegach zapodam fotki, wąskie mosty zostają ale zaczynam myśleć o mostach z lj i laćkach 31cali..... może w przyszłym roku
suke zawiozłem na kuracje po zabiegach zapodam fotki, wąskie mosty zostają ale zaczynam myśleć o mostach z lj i laćkach 31cali..... może w przyszłym roku
Poczytaj sobie jeszcze na ten temat troche, na forum jest sporo, zebys potem nie zalowal.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum