[ Dodano: 2014-02-08, 21:05 ]
troche pracy zajęło, ale mi się efekt podoba typowy bulwar do lansu hehe, chociarz w terenie sobie radzi bardzo dobrze tylko teraz szkoda brudzić
_________________ 1.SJ410 + graty do nowego projektu mosty tojka lj70 reszta w budowie ...
Ostatnio zmieniony przez Myszon 2014-03-17, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 348 Skąd: WD i WWL
Wysłany: 2014-02-09, 03:59
nie działa
_________________ Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin z lodem rozwala mózg. Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 348 Skąd: WD i WWL
Wysłany: 2014-02-09, 07:55
śmiga Bardzo ładny samczyk
_________________ Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin z lodem rozwala mózg. Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
lampy od golfa 1 z ringami troche przeróbek i szię zmieściły waraz z oprawkami jest pełna regulacja więc jest porządnie
za 3 tyg śmigam do holadnii auta nie zabiore więc pewnie będe musial sprzedac szkoda mi go bo sporo pracy włożyłem i kasy nowe opony bf goodrich mt 31 CALI poszerzenia są chyba ok 12 cm 5,125 w mostach wspomaganie od vitary nowe zawiesznie OME fotele honda crź cała buda wyspawana lift budy i zawieszenia poliuretany sportowa kiera gas bez kwitów ale smiga hak ile za niego zawołać wiem ze się nie zwróci ale jaka realna cena ze 3 tygodnie pośmigam a potem ktoś się będzie cieszył bo to kawał dobrej maszyny i na zywo robi szał dach pasował super dachowałem nim na rajdzie i dach cały tylko ramka szyby pekła także spoko pomalowany i jest ok
[ Dodano: 2014-02-09, 22:21 ]
PS dachowałem jakieś pół roku temu TERAZ wygląda jak na zdjęciu
_________________ 1.SJ410 + graty do nowego projektu mosty tojka lj70 reszta w budowie ...
nie sprzedawaj , wstaw do garażu i niech stoi , jak ci się noga czasem powinie w tej holandii to z uśmiechem na gębie będziesz wracał bo on będzie czekał , wiem co mówię bo tak miałem jak w norwegi byłem po trzech miesiącach wróciłem i cieszyłem się że nie sprzedałem
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
Dokładnie, nie sprzedawaj, Te auta już raczej nie tracą na wartości, a wręcz przeciwnie. Powiedz mi co to masz jakiś taki daszek na kratkę przed przednią szybą?
Porządna fura kawał dobrej roboty ;) niech słuzy i tak jak koledzy pisza nie sprzedawaj bo te autka weszły ponownie na top i ceny podskoczyły nieźle do góry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum