Witam wszystkich, a szczególnie tych pomocnych kolegów.
Mam takie pytanie. Ile powinno być żarówek podświetlających zegary? Mam coś chyba za słabe podświetlenie. Może ktoś ma schemat, jak dobrać się do zegarów, aby czegoś przy okazji nie połamać Mój Samczyk jest z 91 roku.
dookola zegarow- ten plastikowy prostokat masz na rogach zaslepki, sciagasz je odkrecasz srubki i ciagniesz do siebie . Z tylu masz kostki i je sciagasz wraz z linka predkosciomierza ktora odkrecasz. Do sciagniecia przydaloby sie sciagnac kierownice bo bedzie ci latwiej, zarowki bedziesz mial z tylu, jest tam kilka zarowek- nie pamietam
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
_________________ Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum