Wiek: 49 Dołączył: 31 Maj 2013 Posty: 211 Skąd: Okolice Warszawy
Wysłany: 2014-02-24, 18:00
Koledzy i koleżanki z wiarygodnego źródła Bitwę obsługuje firma która mocno naraziła na koszta nasze środowisko przy organizacji WOŚP Ursynów firma Actifun zrobiła podobno wałek i po prostu zarobiła na tym co my zorganizowaliśmy charytatywnie . Zatem trzeba by sie zastanowić czy brac w tym udział i dalej dawać się oszukiwać. Środowisko nosi sie z zamiarem bojkotu tej imprezy.
To jest oświadczenie współorganizatorów WOŚP na Ursynowie.
Szanowni Państwo
Jako klub "Wawa4x4", współorganizujący z firmą ActiFun Piknik Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Off-Road "Wawa4x4" 2014 oświadczamy:
1. Nie mieliśmy świadomości, że w ramach organizacji ww. imprezy powstaną rozliczenia finansowe między Urzędem Gminy Ursynów a firmą ActiFun.
2. Nie wiedzieliśmy, że wkład ludzki i sprzętowy w Piknik, jaki wniosła firma ActiFun rozliczany będzie w ramach pozyskanych z UM Ursynów środków.
3. Jako "Wawa4x4" pracowaliśmy przy organizacji Pikniku charytatywnie i nie czerpaliśmy jakichkolwiek korzyści majątkowych.
4. Wszelkie nasze działania i decyzje podejmowaliśmy w dobrej wierze, mając jak najlepsze intencje.
5. Zdecydowanie odcinamy się od jakichkolwiek obecnych i przyszłych działań jakie podejmuje firma ActiFun.
Mamy nadzieję, że 10 lat naszej działalności charytatywnej oraz poparcie ze strony WOŚP spowodują, że nadal będą Państwo z nami przy kolejnych przedsięwzięciach charytatywnych organizowanych przez "Wawa4x4". Do końca świata i jeden dzień dłużej.
Treść tego oświadczenia kierujemy do wszystkich uczestników, przyjaciół, partnerów, darczyńców, sponsorów oraz wszystkich, którzy w jakikolwiek sposób wspierali, bądź byli zaangażowani w działania jakie na przestrzeni lat podejmowaliśmy jako klub "Wawa4x4".
Wybór należy do każdego z nas my z ekipa nie lecimy i sporo osó już się wycofało .
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-02-24, 19:31
Pączek napisał/a:
Koledzy i koleżanki z wiarygodnego źródła Bitwę obsługuje firma która mocno naraziła na koszta nasze środowisko przy organizacji WOŚP Ursynów firma Actifun zrobiła podobno wałek i po prostu zarobiła na tym co my zorganizowaliśmy charytatywnie . Zatem trzeba by sie zastanowić czy brac w tym udział i dalej dawać się oszukiwać. Środowisko nosi sie z zamiarem bojkotu tej imprezy.
To jest oświadczenie współorganizatorów WOŚP na Ursynowie.
Szanowni Państwo
Jako klub "Wawa4x4", współorganizujący z firmą ActiFun Piknik Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Off-Road "Wawa4x4" 2014 oświadczamy:
1. Nie mieliśmy świadomości, że w ramach organizacji ww. imprezy powstaną rozliczenia finansowe między Urzędem Gminy Ursynów a firmą ActiFun.
2. Nie wiedzieliśmy, że wkład ludzki i sprzętowy w Piknik, jaki wniosła firma ActiFun rozliczany będzie w ramach pozyskanych z UM Ursynów środków.
3. Jako "Wawa4x4" pracowaliśmy przy organizacji Pikniku charytatywnie i nie czerpaliśmy jakichkolwiek korzyści majątkowych.
4. Wszelkie nasze działania i decyzje podejmowaliśmy w dobrej wierze, mając jak najlepsze intencje.
5. Zdecydowanie odcinamy się od jakichkolwiek obecnych i przyszłych działań jakie podejmuje firma ActiFun.
Mamy nadzieję, że 10 lat naszej działalności charytatywnej oraz poparcie ze strony WOŚP spowodują, że nadal będą Państwo z nami przy kolejnych przedsięwzięciach charytatywnych organizowanych przez "Wawa4x4". Do końca świata i jeden dzień dłużej.
Treść tego oświadczenia kierujemy do wszystkich uczestników, przyjaciół, partnerów, darczyńców, sponsorów oraz wszystkich, którzy w jakikolwiek sposób wspierali, bądź byli zaangażowani w działania jakie na przestrzeni lat podejmowaliśmy jako klub "Wawa4x4".
Wybór należy do każdego z nas my z ekipa nie lecimy i sporo osó już się wycofało .
Ja już na samym początku pisałem że organizatorzy są sricte nastawieni na zysk z tej imprezy. Jak widać moje przypuszczenia się potwierdziły.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Sty 2014 Posty: 274 Skąd: Wrocław/Zielona Góra
Wysłany: 2014-02-25, 19:43
A czego można się spodziewać, skoro na dzień dobry nie zaprasza się plebsu w poklejonych samuraikach. Wjazd mają nowobogaccy w LC za 70 tysi euro, co odebrali samochód 2 mce temu i chcą pojechać na rrrrrayyyyydd. Takich ludzi w Polsce jest mnóstwo, bo jest moda i lans na takie auta i ktoś zwąchał interes na snoob party. Najlepsze jest to, że ci posiadacze "prawdziwych monster terenowych" aut na prawdę wierzą, że te auta wszędzie wjadą, a na imprezie będą biegać w krzakach z maczetą i wycinać hajłeja, żeby im przypadkiem patyczek nie zarysował gabloty.... tfu! na pohybel skur****nom Jako ciekawostkę dodam, że jak znajomek z pracy odebrał swoje błąnd nju hujdaja ix35, to stwierdził, że w terenie dużo lepiej będzie sobie radził niż samurai
_________________ Nie ma za dużych kół, są tylko za słabe silniki, za szybkie przełożenia i za mało podcięte nadkola ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 348 Skąd: WD i WWL
Wysłany: 2014-02-25, 20:47
taaaa mój sąsiad z naprzeciwka też kupił hujdaja ix35 żeby mógł zimą i wiosna dojechac pod dom bo przecież ma 4 x 4. Ja jeździłem bez problemu a on pierwszego dnia sie wkleił i polazł do wsi po traktor. Teraz juz nie kozaczy i zna marne możliwosci tego sufa syfa i uważa to auto za pomylkę
_________________ Wódka z lodem szkodzi na nerki. Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin z lodem rozwala mózg. Cola z lodem demoluje zęby.
Oznacza to,że lód szkodzi w zasadzie na wszystko.
Wysłany: 2014-02-25, 21:46
Koledzy, ale spokojnie - czemu od razu obrażać innych. Jeśli ktoś ma zyliony i lubi w taki sposób spędzać czas wolny, baaa ma takich przyjaciół i razem dobrze się bawią to w czym problem? Żyjcie i dajcie żyć
Można jak pisze Pączek unikać i przestrzegać innych, ale obrażać nie ma co. Jak mi towarzystwo nie pasuje to zwyczajnie tam się nie pcham. Takie moje zdanie.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum