Ja powiem tylko tyle by taka listwa byla flood/splot.
np.dwie skrajne soczewki rozpraszajace dla mocnego doświetlenia boków i np. cztery lub szesc wewnetrzne skupione dla oświetlenia terenu przed autem i wtedy bedziesz mial z nocy dzien.
Te co wyslalem, to chyba wszystkie z darmowa dostawa (free shipping) tak wiec lepiej pojedynczo zamowic. Ja sie chyba na ktorys panel zdecyduje. Jak wyjdzie w okolicach 220-260 to cena spoko.
W polsce najtanszy 60w znalazlem za 470plnow, to odliczajac nawet vat jest kolo 380. No wiadomo gwarancji na chinskie raczej nie ma ale moze warto zaryzykowac ;)
Tak. Zamowilem sobie jedna zarowke ledowa do domu na przetestowanie czy to w ogole dziala ;)
[ Dodano: 2014-03-26, 10:55 ]
Podobno AliExpress dziala tez tak, ze oni trzymaja kase u siebie do czasu az paczka dojdzie i potwierdzisz ze jest z nia wsyzstko ok.
[ Dodano: 2014-03-26, 13:12 ]
Jak myslicie lepsza jest taka lampa co ma 10x6W czy 24x3W? Cenowo to nawet ta 24x3w jest tansza wiec nie wiem cz gorzej to swieci pomimo wiekszej mocy sumarycznej?
ja miałęm w 3 paczkach, wysyłka w gratisie vat 110zł zapłaciłem, wpisać może chończyk i wam wpisać że za 30 dolarów kupiliści a i tak firma kurierska wysle papiery do odprawy celnej i musisz wyslac fakture i wyciąg z karty za ile kupiłeś,
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2014-06-04, 09:03
Jak idzie kurierem, to praktycznie pewne, że trafi do celnego.
Lepiej ściągać pocztą, przy niższej wartości nie zawracają sobie głowy formalnościami, tylko paczka potrafi iść do 2 miesięcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum