JA jestem tego samego zdania co Yabu , z tego co piszesz wnioskuje ze chcesz założyć trójkąty , 5mm dystansu wystarcz i nie kosztuje majątek coś koło 80 zł
Wysłany: 2011-02-12, 20:41
no na to nie wpadłem wystarczy je przetoczyć to prawda super pomysł tylko w moim przypadku za póżno dzięki
[ Dodano: 2011-02-12, 20:47 ]
Suzuka chciałbym trójkąty tylko teraz jest pytanie czy szukać trójkątów za dobrą kase czy takich alu jak ma do sprzedania Myszon lub też poczekać i kupić są takie stalowe lakierowane mają et25 są naprawde ładne
Tomku - wielu "raiderów" uważa że niema to jak odwrócony trójkąt - od siebie dodam że ja tez uważam że to najprostsze i najtańsze rozwiązanie. Alusy owszem podnoszą walory wizualno-estetyczne samurai'a ale niestety suzuka jest na nich węższa więc musisz sam sobie odpowiedzieć czego oczekujesz od swojej fury.
Wysłany: 2011-02-13, 11:14
Myszon a te felgi o których pisałem tzn stalowe 4mad też zwężają auto mają ET 25 i 7 cali bo narazie myślę i się zastanawiam słyszałem też że oryginalne poszerzają ale i tak ET sie nie zmienia
[ Dodano: 2011-02-13, 11:24 ]
dzieki Myszon za mądre rady
Nie wiem jak z tymi felgami o których mówisz. Myślałem nawet o nich niedawno ale stwierdziłem że szkoda kasy skoro i tak mam trójkąty. Fakt że są ładniejsze ale czy warto wydać na nie tyle kasy skoro 4 trójkąty to koszt ok 400zl i efekt jest pewny i sprawdzony?
Myszon a te felgi o których pisałem tzn stalowe 4mad też zwężają auto mają ET 25 i 7 cali bo narazie myślę i się zastanawiam słyszałem też że oryginalne poszerzają ale i tak ET sie nie zmienia
[ Dodano: 2011-02-13, 11:24 ]
dzieki Myszon za mądre rady
Ja mam trójkąty odwrócone , trochę musiałem zaciski hamulcowe szlifierką kątową potraktować i już nigdzie nie obcierają , ale jak bym klocki zieniał to problem murowany , z tąd moje pytanie , ale macie racje , chyba lepiej kupić już gotowe .
A jak uważacie , ile poszerzyć ? myślałem o dystansach 30mm, to 6cm większy rozstaw , nie za dużo ? Myszon ile ty odsadziłeś koła ? bo wygląda extra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum