Witam serdecznie!
Czy ktoś z Was zmieniał fotele w swoim wojowniku? Jeśli tak, to na jakie? Przydałoby się coś kubełkowatego, żeby trzymanie było lepsze. Normalne kubełki wiem, widziałem nawet przymierzałem, ale czy któryś z kolegów wkładał fotel od normalnego, cywilnego auta, który spisywałby się dobrze w Samuraiu?
Pozdrawiam serdecznie!
Zdjęcia Waszych foteli mile widziane :)
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Jestem dość niestały ;)
Myślałem i doszedłem do wniosku, że szkoda mi będzie tak zajebistych foteli jak te z type era. Dość często ponosi mnie wyobraźnia i mam tendencję do topienia się ;) Znalazłem na allegro coś ciekawego w fajnych pieniądzach pewnie. Tak jak właśnie Twój kolega mówi- z poloneza.
jezdzilem kiedys polonezem- wiem jedno nie wygodne, za miekkie i wpadalo sie do niego, stawiam na crx, jezdzilem takim autem jako pasazer -pozytywne wibracje
dla mnie crx i zaden polonezik
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Od zasze chyba słyszę o CRXie do samuraia więc chyba wybór dobry. Ale białym krukiem idealnym do wrzucenia w Samuraiu sa oryginalne kubełki ze Swifta GTi...
_________________ Były i pewnie przyszły właściciel Suzy...
fotele już w Suzuce. Jutro pokażę fotki. Jak dla mnie jest bardzo fajnie. Zdjąłem je z ich prowadnic i założyłem na Samurajowskie, żeby nie przerabiać i gwintować otworów w podłodze.
WWW.EXTREMPULAWY.PL
[ Dodano: 2011-03-02, 20:05 ]
Jedyne co zauważyłem, to raczej nie polecam dla wysokich osób z uwagi na dość dłuższą długość siedziska w porównaniu do suzukowskich. Ja mam 180 wzrostu i przy maksymalnym odsunięciu ich do tyłu kolana mam zgięte pod kątem 90stopni. Niby książkowo względem bezpieczeństwa, ale offroad bezpieczeństwa nie obejmuje ;p
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Szczerze mówiąc myślałem, że będzie lepiej. Ale chyba miałem zbyt wygórowane oczekiwania wobec stołków z cywilnego auta. Wiadomo- nie ma co porównywać z samurajowskimi. Jest nieźle. Po prostu liczyłem na kosmos :P Tak czy siak- polecam, bo też bardzo ładnie wyglądają.
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum