Wysłany: 2014-06-08, 17:52 Problem ze sprzęgłem Samurai SJ410 82r. !!!
Witam
Mam problem ze sprzęgłem dokładnie chodzi o dźwignie na której są umieszczone widełki do łożyska oporowego. Demontując skrzynie biegów gdy wyciągałem ją łożysko oporowe wypadło ze skrzyni i teraz rodzi się pytanie na które nie znam odpowiedzi czy te widełki powinny mieć otwory w które wchodzą zabezpieczenia łożyska oporowego jak w samurajach SJ413 młodszych od mojego ???
Bardzo proszę o pomoc bo nie mogę znaleźć żadnego schematu do mojego samuraja ani manuala są tylko do nowszych wersji .
Pozdrawiam i przepraszam że zawracam tyłek ale nie jestem pewny tych widełek :(
Wypada się przywitać najpierw...
Sprzęgło i okoliczne flaki są takie same jak w lj80 a do tego modelu są do znalezienia manuale.
Tam chyba są zapinki z drutu jeżeli dobrze pamietam.
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum