był prosty ale już jest pogięty, dlatego nie wywozilem jeszcze na złom, właśnie mi będzie potrzebna pompa hamulcowa pewnie i silnik wycieraczek też się przyda na zapas,
[ Dodano: 2014-03-01, 12:06 ]
Ważylem dzis samuraia na okregowej stacji diagnostyczej wyszlo 1100kg rozkład masy prawie idealny;-))
[ Dodano: 2014-03-03, 11:22 ] https://www.facebook.com/ToMaOffRoad proszę o polubienie moj fanpage jak ktoś ma oczywiście FACEBOOKA z góry dziekuje
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2014-07-01, 19:46
też sie zdziwiłem jak zobaczyłem ale czesio coś ścienia z tym wystawieniem tego samochodu
pewnie chce sobie zrobić coś od podstaw chociaż ten samochód i tak wjeżdża wszedzie i sam wyjeżdża
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
ee tam nie ma samochodów by wszędzie wjechały i wyjechały ogólnie wystawiłem tak zobaczyć czy jest jakiś ruch w samochodach ale z chęcią bym się przesiadł na quady przeprawowe bo u mnie nie mam z kim jeździć, quad bardziej mobilny, szkoda mi sprzedać bo robiłem pod siebie ale jak się kupiec trafi to będę myślał a może zawita nowa zmota jakaś
Wysłany: 2014-07-02, 07:54
czesio6969 napisał/a:
ee tam nie ma samochodów by wszędzie wjechały i wyjechały ogólnie wystawiłem tak zobaczyć czy jest jakiś ruch w samochodach ale z chęcią bym się przesiadł na quady przeprawowe bo u mnie nie mam z kim jeździć, quad bardziej mobilny, szkoda mi sprzedać bo robiłem pod siebie ale jak się kupiec trafi to będę myślał a może zawita nowa zmota jakaś
ale twój w wiekszość miejsc wjeżdża i wyjeżdża gdyby nie twój samurai to pewnie jeszcze nie miał bym swojego ale jak przyjechałeś do wyszkowa wtedy co panewka Ci padła i zobaczyłem jak to robote robi to powiedziałem sobie że musze takie coś mieć
Wysłany: 2015-01-26, 09:06
zamiast jeździć to robi sobie jakieś tatuaże :D
za 2 tygodnie możemy sie gdzieś ustawić bo po tej sobocie mam kilka poprawek do zrobienia w samuraiu ale myśle że przez dwa tygodnie uda sie ogarnąć :D
Zepnij tą klatkę poprzeczką przed dolną częścią ramki przedniej szyby i zrób na dachu krzyż, teraz w razie dachu przez przód ta klatka rozejdzie się na boki (brak spięcia pod szybą) a w razie rolki przez prawy bok złoży po skosie (brak krzyża na dachu).
_________________ La vie en rose:) Proszę spuszczać olej z reduktorów/skrzyń które do mnie wysyłacie kurierem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum