Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 03 Gru 2010 Posty: 1476 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2014-07-29, 08:01
Jak mozecie mowic ze kiepsko widac w samuraiowych lusterkach ? Dla mnie to sa takie duze ze na poczatku myslalem ze jade autobusem z przeogromnymi lusterkami. Wszystko w nich widac. Ja nie widze potrzeby zmiany na poziomo bo i tak wszystko widac w pionowych. Ot tyle odemnie
Pomógł: 15 razy Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2011 Posty: 663 Skąd: Powiat Żyrardów
Wysłany: 2014-07-29, 22:57
yenko napisał/a:
Jak mozecie mowic ze kiepsko widac w samuraiowych lusterkach ? Dla mnie to sa takie duze ze na poczatku myslalem ze jade autobusem z przeogromnymi lusterkami. Wszystko w nich widac. Ja nie widze potrzeby zmiany na poziomo bo i tak wszystko widac w pionowych. Ot tyle odemnie
Zgadza się ja też wolę lusterka w pionie i w samurajowych dużo widać tak jak Yenko piszę ..... a po wymianie luster na sferyczne jak u Moziembla to już naprawdę luksus.
Z jazdy dużymi wozami zostało mi przyzwyczajenie, że najlepiej aby było widać na dole w lusterku tylne koło a na górze róg dachu.
Pomógł: 26 razy Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 2014-07-30, 20:41
Można dodać jeszcze funkcję zbierania jagód z krzaka w przelocie
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum