Witam. Mam pytanie czy znacie jakiś warsztat w którym mógłbym zlecić przeróbkę samuraia na sprężyny? Tylko z Lubuskiego, dolnego śląska lub wielkopolski. Lub ktoś z kolegów zajmuje się takowymi przeróbkami?
Kolega ma auto od nich - jimniego. Kupywany z drugiej reki. Jak dzwonil pytac ile byl wart jak z warsztatu wyjezdzal to mu powiedzieli 20k. Akurat od tego auta tez sie zaczela moja przygoda z offroad to obaj podnieceni bylismy ze zajebista fura. A tak naprawde to ma tam zrobiona niezla klatke wewnetrzna i tyle... Zawieszenie to wymienili amory i sprezyny na sportowe ale wahacze zostawili seryjne, gdzie to jest najwieksza bolaczka jimiego ... no oprocz mostow Wlozyli sportowy tlumik, globgumy 235 i niby ze wielka przeprawowka ... A druga kwestia to ich nie lubie bo mi auto podkupili kiedys tam :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum