Wysłany: 2014-11-13, 21:10 blokada lr 1530 usterka
witam jak w temacie mam blokade w tylnym moscie lr 1530 i zaczyna przepuszczac .Jakis czas temu ok 2mies rozbierałem i kasowałem luzy w blokadzie wedle instrukcji producenta ,dorobiłem podkładki dystansowe i doszlifowałem je na magnesówce i było ok . podkładki były zakupione w sklepie z ciagnikami sprzedawca twierdził ze sa to podkładki z jakiejs prasy i sa mega twarde ale okazało sie ze sie powycierały montował ktos cos twardego macie moze to przerobione bo nie mam juz pomysłu od czego mozna by zaadoptowac , bede wdzieczny za pomoc pozdrawiam Lukasz
Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 20 Kwi 2012 Posty: 1030 Skąd: Bristol UK
Wysłany: 2014-11-13, 21:18
Najlepsza opcja sa oryginalne podkladki z dyfra, wystepuja one w bodaj 3 grubosciach do dostania w aso za okolo 30pln 2sztuki i chyba Slavok doszlifowywal je na magnesowce. Most masz prosty? To jest czesta przyczyna rozlanczania sie blokady.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum