Wysłany: 2014-12-08, 08:01 Dodatkowe wyposażenie samuraja
Ostatnio w kolegi samuraja zauważyłem elektryczną regulację świateł, wiem że były jeszcze samce z klimom i wspomaganiem ,czy spotkaliście coś jeszcze? Z ciekawostek to u mnie w Cabrio jest włącznik do podgrzewania szyby.
_________________ Its obvious why men lift there trucks... Fat chicks cant jump.
Przepraszam za odbieganie od tematu, Zed znasz może jakieś źródło reflektorów które pasują do elektrycznej regulacji? Bo też mam a obawiam się, że reflektory niedługo zeżre rdza od zewnątrz i będzie trzeba zmienić, a szkoda bo ładnie świecą.
Wysłany: 2014-12-08, 19:48
na razie jeszcze nie :)
moim rdza nie straszna, ale gałęzie chyba za niedługo je zmasakrują
wtedy będę się martwił
nie wiem czy wtedy znajdę jakiś zamiennik z elektryczną regulacją, tak po prawdzie jeśli nie wożę przyczepy czy nie obciążam samochodu to się z tego w ogóle nie korzysta
Ja mam hiszpana z 96 roku mam regulację i bez problemu wymieniłem same reflektory na Wesemy od Ikarusa. mechanizm regulacji niema nic do samego reflektora, chyba że w nowszych jest coś innego.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Wysłany: 2014-12-09, 07:14
nie chodzi o regulację, a o rozmiar
reflektory w tych nowszych są zdaje się mniejsze niż oryginalne SJ
o ile mówimy o tej wersji "hiszpana"?
http://upload.wikimedia.o...nt_20071025.jpg
Widzieliście jaki genialny "mural" na przedniej gruszce? :D
A co do reflektorów w poliftowych Santanach to jeśli wierzyć opisowi aukcji i temu oto numerkowi klosza oryginału 35321-84CA0 to tak powinien wyglądać http://www.ebay.de/itm/Sc...5-/191239410474
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum