Z okazji zbliżających się Świąt i Nowego Roku życzę klubowiczom wszystkiego najlepszego, żeby nam się fury w przyszłym roku mało psuły i objeżdżały wszystko inne w terenie :)
Spokojnych świąt - wygląda na to że Ci mniej pijący spośród nas będą mogli potaplać się w błotku - czyli ja odpadam :)
Mam nadzieje ze spotkam się z Wami wreszcie na przyszłorocznym zlocie jak już moją padaczkę trochę stuninguje żeby nie odstawać od reszty :)
Wszystkiego najlepszego!
Wysłany: 2014-12-23, 11:53
Również przyłączam się do życzeń mokrego Dyngusa! AAaa o jej... to nie te święta... :/
Spokoju i dystansów (co najmniej 30mm na stronę!) do spraw męczących, niskiego ciśnienia (0.6 bara) i dobrego ładownia by prądu nie brakło w codziennych przeprawach.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Dobrych hamulców/twardego zderzaka
Dobrej windy/kolegów w terenie
i przede wszystkim dobrej zabawy, najlepszych wyników i off roadowego 2015 roku
Tylko aut nie topcie
_________________ W terenie nie zawsze duży może więcej...
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 581 Skąd: WWA
Wysłany: 2014-12-24, 06:44
A ja życzę spokojnych świąt w miłej atmosferze. Rodziny i jedzenia w dawce odpowiedniej na kg masy ciała A także by udało się zawsze znaleźć czas na to co sprawia nam przyjemność.
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 22 Mar 2011 Posty: 670 Skąd: przysucha
Wysłany: 2014-12-24, 14:22
Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności zadowolenia z maszyn, dostatek prądu coby go nigdy nie zabrakło po wjechaniu w bagno itd... WESOŁYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT ZYCZY ZAWAD- MARCIN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum