Witam, od dziś jestem posiadaczem Samuraia-Santany z 89 roku, w rzadkiej wersji z podniesionym dachem. Autko sprowadzone z włoch, służyło tam jako pomoc medyczna :) Teraz ma mi służyć w pracy - jestem leśnikiem. Mam nadzieję, że w razie czego pomożecie!!
Jeśli chodzi o myślistwo, to jestem zdecydowanym przeciwnikiem tego ruch... Bycie leśniczym to absolutnie nie jest równoważne z byciem myśliwym, raczej stoję po stronie obrońców przyrody :)
A na razie to pracuję na stanowisku fesztra (to po ślonsku leśniczy)
Skoro Śląsk to pewnie po Brynku :P Myślistwo jak najbardziej zaaa , skoro nie ma drapieżników człowiek powinien przejąć role selekcjonera aby złe geny nie były przekazywane dalej. Z Ochroną przyrody taż należny podchodzić z dystansem tak jak to rozumie Green pace czy program Natura 2000.
Witam wszystkich! Od 3 lat jestem dumnym posiadaczem Samuraia SJ 413 z 1991 roku rodem prosto z Japonii;) 1.3 na wtrysku, zawieszenie OME +2', lift budy i takie tam...;p Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum a zwłaszcza tych z północy Polski:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum