Posiada ktoś schemat instalacji elektrycznej do samuraia produkowanego po 1998 roku a dokladnie potrzebuję do samiego z 1999 roku z francuskim silnikiem 1.9 TD bodajrze pochodzącego od Pegueota?
_________________ Samurai 1.9TD, 1999r, Good Year Wrangler ATR 205/75R15
Posiada ktoś schemat instalacji elektrycznej do samuraia produkowanego po 1998 roku a dokladnie potrzebuję do samiego z 1999 roku z francuskim silnikiem 1.9 TD bodajrze pochodzącego od Pegueota?
Wysłany: 2015-01-05, 08:47
Hmm a coś konkretnego potrzebujesz z tego schematu? Wiązka PSA jest mało skomplikowana... tutaj jakieś poglądowe foto z głównymi elementami http://catalog.mdetali.ru...j09M3x8Zm49PTcy
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Dzięki jakoś już sobie poradziłem . Szczur władował się pod maskę i zeżarł pół instalacji . Ale kabelek po kabelku udało się wszystko połączyć i Samurai już śmiga.
Mogę prosić aby ktoś podesłał mi schemat instalacji elektrycznej w dobrej rozdzielczości do Samuraia z 1992 roku na maila gelu1@interia.pl Z góry dziękuję :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum