Jakby kogos interesowalo, to koszt takiej blokady to:
wersja statkiem (trzeba zamowic wieksza ilosc) - 490$ do Gdyni. Tutaj trzeba dalej cos z ta paczka zrobic.
wersja samolotem (door to door) - 480$ + 220$ kurier. Nie wiem jak tutaj z clem na granicy. Pewnie standard, albo przejdzie albo nie.
Z ciekawosci nawiazalem kontakt z dostawca z Chin ;) Nie pytac mnie o zamowienia tylko tak chcialem zaspokoic wlasna ciekawosc, gdyz na alledrogo za 3k wystawiaja. Pewnie kuriera szloby taniej ogarnac, co by wyslac statkiem przez posrednika. ARB w USA to 1k$ z groszami.
Tak, to napisal ze sama blokada to 480$, wysylane przy ustaleniach ExWorks, czyli kupujacy martwi sie o wszystko. Mysle ze daloby rade znalezc tansza wysylke niz to 220$.
Chinczycy nie sa zainteresowani wysylka drobnicy morskim transportem, a przy DHL (220$) cała zabawa traci sens.
Próbowałem zamówić 2 sztuki miesiąc temu, nie są zainteresowani szczególnie jak chciałem płacić Paypalem (Każda inna opcja jest mało bezpieczna. ) i chciałem wysyłkę zwykłą pocztą (morska paczka). Każda inna opcja jest mało bezpieczna.
_________________ yahoo33,
Samurai 1.6 16v - twinpower ;), Spring by Krzykku. Simex 31x10.5r15 Mosty 5.125, LR tył.
Hello Mr. Maciej ,
Thanks for your email.
For RD88, it is USD470/set. 1 set includes 1 air locker, 1 air compressor, switches, wiring, hose etc.
Sending 1 unit to Poland(door to door) costs USD241.00
Look forward to hearing from you!
Thanks & Best Regards,
Na razie niestety nie mam wolnych Biletów Narodowego Banku Polskiego które są .... Ale można pomyśleć nad spółdzielnią.
Odgrzebie trochę stary temat. Być może w tym roku będę leciał służbowo do Chin i chciałem się Was zapytać jak mogło by wyglądać przewiezienie 2 blokad + kompresora jako bagaż.
Jak wygląda clenie, jeśli zadeklaruje się te części jako używane czy cło jest niższe ?
Boje się że dwie blokady mogę wygenerować spory nadbagaż, co będzie największym wydatkiem w całym tym interesie. Ceny na allegro są już całkiem korzystne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum