Witam, mam pytanie odnośnie kontrolki 4WD (od czasu jak mam samca) kontrolka się nie włącza.
Napęd działa prawidłowo. Jak mniemam jest to realizowane przez jakiś czujnik lub po prostu stycznik przy reduktorze. Jednak nie jestem pewny. Mam w planach zabrać się za temat w najbliższy weekend jednak chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.
W manualu w rozdziale 14 też jest to zobrazowane. Manual znajdziesz na naszym forum :)
Jakbyś chciał nabyć jakąś używkę polecam kontakt z użytkownikiem Slavok. Przy okazji możesz go śmiało pytać o pozostałe elementy związane z reduktorem.
[ Dodano: 2015-01-13, 14:22 ]
Edit: może też być sfajczona żaróweczka podświetlająca kontrolkę. Wleź pod furmankę wytrop kabel przy reduktorze, sprawdź czy cały i czy w ogóle jest i obadaj gdzie tam co tam potencjalnie się mogło zepsuć.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum