na poczatek myśle o wieszakach i resorach poszukam troche moze trafi sie jakas okazja. w Lipcu biore ślub wiec musze szukac oszczednosci :) a chcem go podniesc tak mysle z 10 cm i zobacze jaki bedzie efekt
no nie wiem ja na takich felgach ale podejrzewam że za szerokie będą do 215
ja kupiłem 215 70 kopie simexów i stwierdzam że bez wspomagania było by ciężko kręcic
teraz kupiłem takie koła http://i.imgur.com/Bns70t9.jpg na tych kołach co teraz są ciężko sie nie kreci wiec mysle ze na tych weższych też nie bedzie źle
narazie zmieniłem koła wsadziłem nowe siedzenia i jutro odbieram od elektryka robiłem porządek z kabelkami i nowe światła z tyłu i reflektory na przód. a teraz zastanawiam się nad zawiechą czy resor lovels czy sprężyny ale to w marcu. jutro jak odbiore auto to wrzuce zdięcia. A byłem w mojej okolicy na torze crossowym i na tych oponach dawał sobie wszędzie rade, ale koniecznie musze go podnieść
no właśnie i tu jest problem bo w mojej okolicy(szczecin) nikt nie robi takich przeróbek przynajmniej nie słyszałem. a jaki jest mniej wiecej koszt zrobienie spreżyn ?
no to teraz pytałem o zawieche lovellsa to by wyszło jakies 3 tys to chyba lepiej spręzyne. a ze zbieżnością kontami itp nie ma problemu po takiej przeróbce ?
[ Dodano: 2015-01-18, 18:23 ]
przy wiekszych prędkosciach na czarnym nie prowadza ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum