Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Mar 2014 Posty: 581 Skąd: WWA
Wysłany: 2015-03-01, 14:44
Mi też się podobają te kąty przy ominięciu, że to idzie tak w 3D ;) (pewnie mało to zrozumiałe). No i wykonanie precyzyjne i schludne, jak to u Ciebie!
Niestety robotę psuje jeszcze kolektor 4-1 który jest delikatnie mówiąc nieciekawie wykonany dostałem go razem z silnikiem, muszę go wyrzucić bo ile razy maskę otwieram to mnie kłuje w oczy.
Katalizatora brak, na jego miejscu jest tłumik i na końcu wydechu nierdzewna strumienica z końcówką Ulter, wszystko na rurkach 45mm (poza kolektorem)
Lexx, mi chodzi właśnie żeby nie było za głośno bo nieraz do lasu wyjeżdżam o 3 - 4 w nocy i jak na ssaniu chodzi to się alarmy sąsiadom włączały.
Poza tym jak średnica wydechu jest za duża to robi się kijowy wydźwięk takiego popierdywania:
Fajnie ta twoja gablota wyglada. Ja u siebie przerobilem wydech na wieksza srednice bo na samuraiowym sie dusil. Wywalilem katalizator i wstawilem rure od audi z puszka koncowa. Teraz lepiej jest poprowadzony i brzmi jak prawdziwe GTI.
_________________ Sami GTI, Calmini 5'', reduktor 4:9:1, wzmocnione mosty,2x blokada i parę innych udziwnień.
NOO chlapacze ładne. Do seryjnych nadkoli z 5 cm pasem też by to podeszło? Bo już mam dość całych klamek i boku auta z błota po przejechaniu kilku kałuż. Możwe byśmy dobili targu
PS: Odzywał się pacjent odnośnie zderzaka do vitarki?
No z tym chlapaniem to dokładnie, irytujące jak jadę z dzieciakami sarny oglądać i jedna kałuża przez nieuwagę i w piz...u wszystko łącznie z czterema szybami w błocie, albo po deszczu do Kościoła jadę to wstyd na parkingu postawić, sam piasek wszędzie
Nie ma problemu z chlapaczami, mogę Ci zrobić tylko że te moje są mocowane do płaskiej powierzchni profila zamkniętego który mam zamiast progów... jeśli masz seryjny próg to tam jest zgrzew. Tak czy inaczej mogę coś podrzeźbić dla Ciebie, a co z oryginalnymi chlapaczami się stało?
Dzwonił jakiś gość ws. Vitary ale chyba nie GV i nic nie mówił że od Ciebie, ale dziękuję
Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 20 Kwi 2012 Posty: 1030 Skąd: Bristol UK
Wysłany: 2015-06-20, 00:48
Jest moc ;) Ja bym w tej odlonie spodniej wywalil dziure zeby mozna bylo latwiej syf wyplukac i miec dojscie do korka, sruby zabezpieczajacej linke licznika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum