cześć.
Jako ze niestety odwolałi rajd w raszągu trzeba gdzieś jechać żeby samochód za mocno nie rdzewiał i był wykorzystany tak jak na terenówke przystało.
gadaliśmy z czesiem i prawdopodobnie jest że 20-22 marce wybierzemy sie do Ełka na "Ełkstremalna Rajza 2015".
jako że Tomek startuje z klasie extrem mechanik to drugiego samochodu jako kompana nie potrzebuje , ale mi w wyczynie już by sie ktoś przydał
także Panowie szykujcie samochody i jeżeli ktoś ma ochote ze mną pojechać to piszcie to sie dogadamy
Niestety do startu potrzebny jest w miarę jeżdżący samurai a mój to Never Ending Story. A poza tym mam w domu taką 5 miesięczną laseczkę i niestety odbudowa od września stanęła w martwym punkcie.
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-02-23, 11:25
dobra Panowie :) przywołuje was do tablicy
maver , zajxt , dany , bart, robo, , didymos, może moziembl? moze jaszczur? :)
który ma ochote i czas sie ze mną tam wybrać bo chciał bym sie zapisać
oczywiście jak ktoś inny ma ochote to też zapraszam, nie to że kogoś faworyzuje czy coś hehe
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Bylem tam w zeszlym roku i bylo calkiem fajnie. W tym nie dam rady bo pracuje i jest kicha. Nie wiem jak w tym roku ale w zeszlym trzeba bylo sie nalatac po okolicy bo OSy byly dosc daleko od siebie i sporo sie tracilo na dojazdowkach. Blota za to nie zabraklo. My i nasz team postaramy sie zrobic imprezke kolo Goldapi w kwietniu. Jak cos to bede pisal na forum a tereny sa piekne. Jest gdzie posmigac. Jak na razie robimy 2 imprezki (zimowa i wrzesniowa) ktora zwie sie Transgranica. W zeszlym roku nikt nie zrobil calej trasy w wyczynie i Extrimie.
Pozdrawiam
_________________ Sami GTI, Calmini 5'', reduktor 4:9:1, wzmocnione mosty,2x blokada i parę innych udziwnień.
sam , myśle że Lala swoim juzkiem za dużo w wyciąganiu by mi nie pomogła
Manolo z tego co wyczytałem gdzieś no to trasa ma 97km długości , a jak coś bedziecie organizować to pisz moze sie skusimy
Jasne ze dam znac. Zawsze bedzie milo jak wiecej Suzek wpadnie a nie tylko te monstery "hamerykanskie" .
Na ostatniej extermalnej jezdzie trasa byla dluzsza i najlepsze bylo to jak rolnicy pola zamykali bo im rylismy i trzeba bylo szukac objazdow ale dalismy rade. Mysmy zasowali na maxa tylko nocke sobie odpuscilismy z uwagi na kapcia a i tak jednego OSu nie zrobilismy i wyladowalismy na 4 miejscu. Mam nadzieje ze w tym roku sobie sie poplawicie.
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-03-06, 08:54
to cp naprawde nikt sie nie pisze ?
czesio ja odpadam. nie mam z kim jechać ;/
ale jak Damian sie rozmyśli to moge sie przejechać Ci popilotować :) chociaż dużego doświadczenia w tym nie mam ale może dał bym rade
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
kolego Manolo,jakie wpisowe na transgranice? i czy się wybierasz na mrągowo "w poszukiwaniu jądra ziemi"? od nas chłopaki byli na transgranicy,nawet coś wygrali:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum