Słuchajcie koledzy. Ja wiem, że bez rozkręcania nic się nie wie, ale spróbujcie strzelić. Nie mam czasu nawet zdjąć koła. Leci mi płyn hamulcowy z lewego bębna. Cieknie po jego wewnętrznej stronie i dalej na felgę. Ostatnio mechanik wymieniał mi szczęki, cylinderki, jakieś sprężynki. Czy może cieknąć z jakiegoś innego miejsca prócz tych cylinderków? Układ hamulcowy w bębnie jest dla mnie dość obcy ;p Z góry dziekuję.
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Spale im tą budę. Już nie raz mi coś spaprali. Kiedyś za 15min ładowania aku podliczyli mnie 20zł. Jakaś kur*a kpina. Dobra, nie wyrokuję. Jutro do nich podjadę i się okaże. Dzięki, pozdrawiam! Jak się okaże, że to ich wina- nie omieszkam zrobić antyreklamy na forum :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Spale im tą budę. Już nie raz mi coś spaprali. Kiedyś za 15min ładowania aku podliczyli mnie 20zł. Jakaś kur*a kpina. Dobra, nie wyrokuję. Jutro do nich podjadę i się okaże. Dzięki, pozdrawiam! Jak się okaże, że to ich wina- nie omieszkam zrobić antyreklamy na forum :D
za ładowanie na aku kazali płacić . Powiem szczerze że nie znam jeszcze takiego warsztatu który by kasował za to no chyba serwis ale też wątpię. Dla mnie za takie coś to już by byli skończeni. Takie rzeczy tylko w Polsce :
Jesli Ci wszystko przeszkadza to kup sobie ksiązkę , naucz się i sam sobie naprawiaj , nie wielu ładuje 15 min akumulator nawet w telefonie komórkowym
Jesli Ci wszystko przeszkadza to kup sobie ksiązkę , naucz się i sam sobie naprawiaj , nie wielu ładuje 15 min akumulator nawet w telefonie komórkowym
Błąd. Po to płacę niemały hajs za takie coś, żeby nie robić samemu. A jeśli Tobie coś przeszkadza, albo też szukasz zwady, to wyjdź sobie na ulicę, pozaczepiaj ludzi, uderz czyjąś kobietę i nóż widelec Ci się coś trafi. Nie po to piszę notkę na forum, żebyś mnie górnolotnie uświadamiał "kup sobie książkę i naprawiaj sam". Bystrzacha.
WWW.EXTREMPULAWY.PL
Błąd. Po to płacę niemały hajs za takie coś, żeby nie robić samemu. A jeśli Tobie coś przeszkadza, albo też szukasz zwady, to wyjdź sobie na ulicę, pozaczepiaj ludzi, uderz czyjąś kobietę i nóż widelec Ci się coś trafi. Nie po to piszę notkę na forum, żebyś mnie górnolotnie uświadamiał "kup sobie książkę i naprawiaj sam". Bystrzacha.
skoro jesteś taki sprytny i wiesz lepiej ze to ich wina to sam napraw twardzielu a swoje mądre uwagi schowaj sobie pomiędzy koło zapasowe i klapę bagażnika
chłopaki spokojnie, po o te nerwy. Proponuje zablokować temat.
to nie jest kwestia nerwów tylko podejścia bo ja akurat jestem po drugie stronie i też rozpatruje reklamacje
wiec jeśli mam do kogoś zaufania to nie daję mu roboty a skoro już kilka razy cos zepsuł a wciąz mu daje zarobić to znaczy że albo ma niskie stawki albo uprawia czary i mnie jako właściciela to kręci
hormony
ksiazka pewno i by sie przydala, tylko pewno czasu by nie bylo przeczytac
ja telefon laduje nawetm i czasami 5 minut zeby tylko podladowal , bo wiadomo czasu brakuje a trza byc pod fonem, pewno skalpel ladowal zeby tylko odpalic, bo przeciez nie chcial naladowac akumulatora
dobrze ze nie biora parkingowego w tym twoim warsztacie
co do wyjscia na ulice i bicie kogos to juz przesada...
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
hormony
ksiazka pewno i by sie przydala, tylko pewno czasu by nie bylo przeczytac
ja telefon laduje nawetm i czasami 5 minut zeby tylko podladowal , bo wiadomo czasu brakuje a trza byc pod fonem, pewno skalpel ladowal zeby tylko odpalic, bo przeciez nie chcial naladowac akumulatora
ładowanie tylko po to aby odpalić kończy się przyśpieszonym zużyciem akumulatora tzw. opadem masy czynnej
dobrze ze nie biora parkingowego w tym twoim warsztacie
co do wyjscia na ulice i bicie kogos to juz przesada...
skoro jesteś taki sprytny i wiesz lepiej ze to ich wina to sam napraw twardzielu a swoje mądre uwagi schowaj sobie pomiędzy koło zapasowe i klapę bagażnika
I właśnie o tym traktował mój poprzedni post. Znów... Bystrzacha :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
I właśnie o tym traktował mój poprzedni post. Znów... Bystrzacha :D
szkoda dyskusji , temat bez zdjęć i dokładniejszego opisu do zamknięcia , klient o charakterze roszczeniowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum