Jestem tutaj nowy i mam parę pytań
Mianowicie chciałem kupić samuraja w naprawdę niskiej cenie w jednym celu aby zgo przebudować gdyż fabryczne silniki jakoś mnie nie oszałamiają swymi osiągami ;) ewentualnie sklaniał bym się do fabrycznego 1.9 td ale na 2 tys raczej jie dostane nic innego jak ramę do przebudowy :P
A więc jaki silnik wybrać skoro auto całą resztę swojego życia spędz na szutrach i w lesie ale bez szczególnego błota ;)
Jake inne silniki pasują do danej skrzyni i czy wg gra z wymianą na inny silnik wysokoprężny jest warta świeczki, jakie mogą być problemy itp.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i proszę nie kwintować mnie komentarzami "świeżak"
_________________ -A szyberdach ma?
-No jasne w podłodze ;)
Jeżeli wszystko masz pod kontrola to znaczy że jedziesz za wolno :P
Pomógł: 83 razy Dołączył: 03 Maj 2011 Posty: 2035 Skąd: Węgrów
Wysłany: 2015-05-11, 10:36
Zbyt duży skrót myślowy zastosowałem, ekonomiczniej diesel wyjdzie, jeśli gazowania się nie przewiduje, niewątpliwie lpg wychodzi najtaniej i przy okazji najlepiej się spisuje na przechyłach, sam z resztą jestem gorącym zwolennikiem gazowania
Diesel pali mniej, ale niekoniecznie taniej. Osobiście zastosowanie dla diesla widziałbym jedynie w jeździe wyprawowej, właśnie ze względu na możliwość rzadszego zaglądania na stację, ale samurai na wyprawę to mocno słaby pomysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum