Wysłany: 2014-10-23, 00:09
Myszon na jakich pakietach jezdzisz i na ile jazdy Tobie to Wystarcza bo ja maqm 2 pakiety po 5000 mah i za długo na nich nie moge sie powygłupic w moim
Pakietów mam całą walizkę ze względu na to iż zostało mi z heli i hexy. W autku mam zamontowane 2x5k 2S a w zapasie mam sporo pakietów 4s 5k. Nie mierzyłem czasu jazdy nigdy. Obecnie przerobiłem sobie Bonzera na FPV dalekiego zasięgu tj. wsadziłem odbiornik UHF na którym hexą spokojnie na 3,5km odlatywałem bez FS. Do tego AV na 1.2Ghz 800mw z antenką typu GP oraz OSD Remzibi z GPS. Zastanawiam się tylko czy zamontować Mobiusa jako cam i nagrywanie czy płytkową. Ewentualnie muszę dokupić tylko switch do 2 kamer to wtedy bym sobie płytkową wrzucił na pan/tilt'a co by się można było rozglądać na boki tym łazikiem. Planuje wyrzucić antenę odbiorczą AV na komin domu na stałe z odbiornikiem tak aby móc siedząc w domku przed TV jeździć po okolicy w promieniu kilku km.
Planuję kupić synowi (9 lat) jakiś autko oczywiście 4x4. Jestem zielony ,jakie parametry są ważne, jakie baterie?
Na co mam zwrócić uwagę przy zakupie? Maksymalny budżet to 400zł. Da się coś kupić?
Wysłany: 2014-11-25, 19:27
szkada ze masz ograiczony budzet bo mogłbym Ci swojego zaproponowac bashera , jest w pełni uzbrojony ma 2 pakiety LiPo po 5000 , jak by ktos szukal to mam na sprzedasz wyjezdzilem moze na nim 5 doładowań na LiPo teraz stoi i sie kurzy, nigdy nie zakładalem mu sokorupy jezdzil cały czas na osłoniętym siliku, cena do dogadania
Niestety niema nigdzie w sprzedaży Samuraiowej skorupki w skali 1/8 bo chętnie bym nabył. Pozostaje tylko wydłubać coś samemu. Znalazłem pewien wątek który może trochę w tym pomóc. http://www.rccrawler.com/...murai-body.html
Podobają mi się takie teksty :
Cytat:
Please make them!!!!!
I love the suzuki samurai. I drove one throughout college. And if there was a lexan body available for it I would buy it in a heart beat.
To na temat tego aby ktoś z forumowiczów zrobił karoserią SS.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum