ja posiadam 1.8 is i most Samuraia z przodu ,oryginalne półosie,dyfer 4sat. i koła kopia simex 32"reduktor seria, mam bardzo ciężka nogę:):) a jedyne co zepsułem w ciągu roku to jeden przegub się rozsypał..staram się nie mielić za bardzo na skręconych kołach.. autem skacze, latam,itp wiecznie pełny but i jak narazie wytrzymuje:)do przeprawy moc wystarczająca, do ściganek niestety za mało
Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2014 Posty: 652 Skąd: wyszków
Wysłany: 2015-01-09, 10:35
mario jak chcesz to w wyszkowie stoi jeden na sprzedanie samurai. jasno niebieski. podobno za nie duże pieniądze chcą go sprzedać i można go dalej motać.
na białostockiej stoi u filipka.
_________________ samurai 1.6 16v, sprężyna, przód blokada arb+wzmacniane półosie, tył mini spool, spiek, reduktor 1.0, tył wał uaz,wspomaganie,kubełki, chłodnica na tyle, simex 260/75r15, tarcze z tyłu+zaciski od alfy.
Stary dzięki.... akurat Filipek to mój bardzo dobry ziom i widziałem tego samca i nawet wiem kto go motał i kto nim jeździł- powiem Ci jedno Nigdy w Życiu.
Póki co na spokojnie się rozglądam ,mam jeszcze trochę czasu do sezonu, ale odkąd pożegnałem się z vitką nosi mnie niemiłosiernie ażeby trochę polatać w terenie.
orientuje się ktoś jaka jest różnica w wadze między 1,8 is a 1,6 8v vitary, albo 1,3 samuraia, bo przypadkiem stałem się posiadaczem potencjalnego dawcy i zastanawiam się, czy to wrzucać do Żółtasa, czy sobie odpuścić, bo będzie ważył ze 100kg więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum