dawidcom
Wysłany: 2015-06-03, 22:45 Częsci do gaźnika
Witam Panowie. Mam troche nietypowy problem. Mam vitarke ktora jest na gaźniku. I złamała mi się śruba od regulacji składu mieszanki. Wiecie może gdzie mógłbym dostać tak "specjalistyczną" część. Pytam u "Was" bo wy macie zdecydowanie wiecej gaznikowców niż vitarowcy. Być mozę któryś z Was na stary gaźnik od samca/vitary i mógłby mi tą śrubę opchnąć. Myśle że śruba z AISINA będzie podobna do vitarowskiej. Więc licze na wasza pomoc bo autko stoi i czeka. Pozdrawiam
_________________ SJ500, silnik 1.6 8v, blokada lock right 1530 tył, przód HF RD 208, most przedni wysunięty 2 cm do przodu, reduktor 4.16:1, koła Fedima Sirocco 31/10.5/15, półosie i przeguby przód Trail Gear Rock Assult 33 spline, zawias Mazur HD, kilo rdzy i błota.
jak bym mia kupić kilka szrotowych gaźników samca to musiał bym n głowę upaść. Wolał bym to przerobić w mim przypadku na polonezowski bo ponny w dobrym stanie cięzko dostać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum