Co ciekawe panowie ja wogule nie używałem młotka (później po dojściu do prostszego sposobu)
Kupiłem pręta 1 metr 2 nakrętki i 2 duże podkładki mniej więcej średnicy pojebuszy i zrobiłem sobie takie jakby imadło, ładnie wchodzi i bez klnięcia
A do samochodu to montowałem z użyciem 2 podnośników, jeden do podnoszenia od dołu a drugim w poziomie, zapartym o mocowanie odboju. Dzięki temu mogłem sobie w miarę precyzyjnie nastawić we właściwym miejscu a później to poprawiłem lekko śrubokrętem. Ale tego oleju to duuużo trzeba
ja kupiłem zielone , wcześniej pisałem ,że to żelki. żeliki czy nie żelki montaż to bułka z masłem a efekt - idealne i w teren i na asfalt . I wreszczcie mam kierownicę prosto i nie ciągnie mnie do rowu . Kupując te zielone zasugerowałem się wypowiedzią MYSZONA , miał rację . dzięki Myszon
Dzwoniłem przed chwilą do gościa. Mówi, że rzecz jasna twardsze, wytrzymalsze. Na przeprawy. Warto to wziąć? Z uwagi na to, że już i tak jedzie się moją suzuką jak wozem drabiniastym chciałem kupić zielone, ale lubię mieć pewność, że coś jest mocne i wytrzymałe. Stąd ten pomysł. Kolega Myszon chwali zielone a jak się zorientowałem, to upala Suzukę dobrze po wyjebach więc kolejne za. Wypowiedzcie się proszę, bo polibuszy nie zmienia się raz na dwa miesiące i nie chce sobie pluć w brodę. Kolego Myszon- nie będę więcej używał wulgaryzmów, nie będę ranił ;PP Przepraszam :D
_________________ Gdzie Patrol nie może tam Samuraia pośle :D
WWW.EXTREMPULAWY.PL
u mnie temat zawiasow ome, pisalem okolo 5-6 meili prywatnych do kolegów z zielonym zelkami, zachwalaja powiem tylko ze mam teraz pomaranczowe lecz beda zielone
_________________ mój pepe
wyciagara 4mad, silnik 1.9d, lift budy, kinetyk, opony kumho kl 71 235/75/15, reduktor 4.16, rewolwery, lovellsy hd ,blokada LR1530,
wspomaganie kierownicy-w planach arb na przodzie, błysk w oczach..
Ja mam zielone zakładał je poprzedni właściciel "chrupka" jakiś rok temu i śmiga się na tym dobrze ostatnio połamałem lagę i musiałem przełożyć polibusze do nowej. Gumy okazały się być jak nowe więc polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum