Drodzy fotumowicze lub forowicze (w zależności od tego kto jaką formę preferuje),
Czy jest ktos w posiadaniu (lub chociaż widział albo słyszał) schematu instalacji elektrycznej samuria w wersji hiszpanskiej powyżej 99 roku? (to ta po liftingu: oddzielne, okrągłe kierunkowskazy i światłe pozycyjne z przodu, zmieniona deska rezdzielcza z okrągłymi nawiewami, itp)
Sam schemat powinien charakteryzować się m. in.:
- 4-ro przewodową sondą lambda przed katalizatorem,
- drugą sondą lambda za katalizatorem (chyba 2 kable, ale nie wiem, bo ostała mi się tylko wtyczka i nie pomne ile pinów posiada)
- 2rzędową skrzynką bezpieczników
Szukam takiego schematu na razie bezskutecznie. Na codzień posługuję się takim:
http://4x4.tanto.com.pl/d...elektryczna.pdf
jako najbardziej zbliżonym do tego co mam w aucie - większość rzeczy się zgadza, ale jednak pragnę asymptotycznie zbliżyć sie do ideału.
Dziękuję za ewentualną pomoc. Myślę, że nie tylko mi się taki schemat przyda, jako że w awatarch widziałem kilka podobnych do mojej maszyn.
Wysłany: 2015-06-25, 11:38
czy zadowoli Cię "diagram del cableado" ? czyli wersja hiszpańsko-języczna? kiedyś chyba kolega Zed udostępnił i niechcący się załapałem :D
Jeśli na choć jedno pytanie odpowiedziałeś tak, znaczy że masz zakwaszony organizm i niezwłocznie MUSISZ wysłać mi maila na PW celem dobrania odpowiedniej kuracji preparatem Perspiblock.
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum