Tak wyglądał w ogłoszeniu, rzeczywistość była zgoła inna i w zasadzie grubsza blacharka tyłu była.
Zrobione hamulce, wymieniony wyjący reduktor no i dołożony przekaźnik do rozrusznika.
Pomiziany po brzuchu całkiem dokładnie i grubo :)
Tu przed montażem plastików zderzaków i innych pier^$lników. Nawet poszło bez bólu a nie lubie takich plastikowych prac.
A tu już okuty w nowe buty i gotowy do swojej pierwszej wycieczki
A tu na wycieczce.
Truchło w 100% oryginał (no nie licząc filtra paliwa ;). Do poprawki regulacja przepustnicy plus redukcja wibracji na 1. i 2. biegu, prawdopodobnie krzyżaki bo mają delikatny luz na tyle.
To tyle teraz Pomarańcza czeka na starszego brata który jest w sanatorium :D
_________________ yahoo33,
Samurai 1.6 16v - twinpower ;), Spring by Krzykku. Simex 31x10.5r15 Mosty 5.125, LR tył.
Wysłany: 2015-07-07, 21:51
O Panie toś zapodał Mandarynkę :D który to rocznik? Sądząc po tymczasach to szarpałeś zza granicy bezpośrednio? Jak sobie radzisz z telefonami od zrozpaczonego Niemca, który się rozmyślił?
Bardzo mi się podoba ta buda z podwyższanym dachem, ale z tym się chyba już powtarzam... to co kiedy londżek?
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
O Panie toś zapodał Mandarynkę :D który to rocznik? Sądząc po tymczasach to szarpałeś zza granicy bezpośrednio? Jak sobie radzisz z telefonami od zrozpaczonego Niemca, który się rozmyślił?
Bardzo mi się podoba ta buda z podwyższanym dachem, ale z tym się chyba już powtarzam... to co kiedy londżek?
Ad. 1 99'
Ad. 2 Przywizł mi go Klarens od swojego niemca ;) Ale jak dzwonie po auto to pierwsze pytanie "inglisz?" zawyuczaj jest "najn, kajn inglisz" i wtedy zaczyna sie mój łamany niemiecki. Dzwoniłem po 2 Mitsu i jedna Tojke, ale nic z tego nie wyszło bo zroumiałem viele rost. i olałem. A jak słyszę że to jakiś turek to olewam z góry. BYłem po jedno Mitsubishi i tylko paliwa zmarnowałem, bo pan zapewniał że stan zacny, a szrot jakich mało.
Ad. 3 Long narazie w sferze marzeń, ale kto wie. Bardziej się skłaniam na kupieniu takiej budy budy jak w pomaranczy i montażu na struclu :D
Super sprawa taka wysoka buda jest wrażenie przestrzeni w aucie.
_________________ yahoo33,
Samurai 1.6 16v - twinpower ;), Spring by Krzykku. Simex 31x10.5r15 Mosty 5.125, LR tył.
Wysłany: 2015-07-09, 10:28
yahoo33 napisał/a:
Super sprawa taka wysoka buda jest wrażenie przestrzeni w aucie.
O to to, a jak jeszcze do tego long jest to spać przyjemniej gdy dach po nosie nie mizia. A jeszcze jakby częściowo przeszklić albo zaszyberdaszyć to można i z gwiazdami obcować na biwakowaniu pod dachem!
_________________ Długie Koromysło z kowadłem pod maską
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum