_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
Sorki ale ja czegos nie rozumiem :(
W jakimś temacie był poruszany temat głośników do radia :) teraz wygłuszanie blaszaka:)
Może podzielmy temat samuraia na dwa: samochód terenowy, samochód użytkowy?
pytanie nr1 : po co wygłuszać terenówkę
pytanie nr2: po co montować radio w terenówce?
Pokonywanie terenu musi być słyszalne!
Dla mnie dyskusja "po co" jest bez sensu, na nią najlepszą odpowiedzią jest odpowiedź mojej żony "Bo tak". Istotne jest czy dało efekty, jak zrobione czym. Każdy ozdabia swojego samca jak uważa, i jak lubi. Jedni wyklejają w środku, inni ładują na maskę kawał mosiądzu :) :) :) inni walą eketrownie z przodu żę w nocy jest dzień.
_________________ Samurai 96' wtrysk, leśniki by Mazur + wieszaki +2", XTR 12000 lbs SPEED, wspomaganie, 4,16:1 lowrange, spiek, Simexy na odwróconych trójkątach, tarcze z tyłu.
Na potęgę posępnego czerepu !!! Mocy przybywaj !!!
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 11 Sie 2014 Posty: 198 Skąd: Szklarska Poręba
Wysłany: 2016-03-17, 09:11
No tak, wilgoć wlezie też pod nieidealnie położonego baranka, no i tu też nie będzie widać postępującej korozji. Wniosek taki, że mata nie jest złym materiałem, co najwyżej złe wykonanie może skutkować problemami. A jeśli myślałbym o wygłuszaniu - to przede wszystkim podłoga, nadkola i grodź.
_________________ Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum