Czy ktoś jeździł na tym bieżniku --> http://www.offroaders.com...lcouragiamt.jpg i jest mi w stanie powiedzieć:
- Jak samochód jedzie na tym w terenie?
- Jak radzi sobie na mokrym asfalcie?
- Jak sie tym jeździ po śniegu?
Z góry dzięki za odpowiedź bo szukam oponki która jako tako pojedzie po śniegu i po deszczu, bedzie robić w miarę fajnie w terenie i nie ogłuszy na asfalcie
_________________ W terenie nie zawsze duży może więcej...
stachura44, dobrze pamietam ze bfg1 lepiej robi od bfg2?
taka krąży obiegowa opinia
_________________ Suzuki Samurai 1.3i '94 - seria
Radość zaczyna się tam gdzie kończy się rozsądek.
Będąc w terenie postępuj zawsze tak, byś z czystym sumieniem mógł wrócić kiedyś w to samo miejsce. Ty, albo ktokolwiek inny...
makus, Dzięki za artykuł przeczytałem. Nie wiem tylko czy można wierzyć w te ich świetną drogę hamowania, gdzie wcześniej piszą że te opony wypadają tanio na tle cooper discovery stt (gdzie obie opony w tych samych rozmiarach kosztuja tyle samo) A potem że w ogóle nie ma co porównywać z bfg gdzie ceny sięgają 1000zł a przecież są w tej samej cenie a nawet tańsze za ten sam rozmiar. Porównajcie sobie tutaj http://opony-4x4.pl/ wszystkie 3 bieżniki o rozmiarze 33". Raptem bfg z najdroższych robi się najtańszy....
_________________ W terenie nie zawsze duży może więcej...
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2012 Posty: 561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-09-26, 12:52
Mój kolega ma takie opony w rozmiarze 33' w Patrolu, generalnie całkiem w porządku oponki ale tak jak ktoś już wspomniał w błocie robi gorzej niż Simex. Tutaj filmik jak się na nich przedzierał przez błotny dołek:
Z góry dzięki za odpowiedź bo szukam oponki która jako tako pojedzie po śniegu i po deszczu, bedzie robić w miarę fajnie w terenie i nie ogłuszy na asfalcie
dobre dobre widzę że prawie każdy musi przejść tą jak że naiwna drogę zanim dotrze do celu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum